iPon Hírek

Jobban megéri mikro-tranzakciós MMO-t csinálni mint havidíjast?

Dátum | 2009. 01. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Galadriel (LotRO)A Turbine MMO fejlesztő (LotRO, Asheron's Call, D&D Online) úgy tűnik, hogy a normál havidíjas előfizetések helyett inkább a mikro-tranzakciós megoldást részesíti majd előnyben a jövőbeni játékainál.

Ezt az információt alátámasztja az is, hogy már ezzel a kifejezett szándékkal adtak fel álláshirdetést is, amelyben mikro-tranzakciós/e-commerce menedzsert keresnek.

Ez a hirdetés rengeteg rajongót és játékost ijesztett meg, hogy bevezetik ezt a korábbi játékoknál is, ahogy azt a Sony is megtette az EverQuesttel és az EverQuest II-vel. Aggodalomra viszont nincs ok - nyugtatott meg minket egy Turbine-os szóvivő egy fórum hozzászólásban -, a jelenlegieket természetesen nem alakítják át. "Tudjuk, hogy az állásajánlat nagy port kavart, de félreértés ne essék, ez már egy még be nem jelentett jövőbeni projecthez kapcsolódik."

A Turbine, mint azt korábban hallhattuk, a következő MMO játékát már konzolra is kiadja, így onnan is zökkenőmentesen kell, hogy menjenek ezek a vásárlások.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.01.06. 16:27
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2009.01.06. 17:42
Egy korábbi hírünkben már bővebben kifejtettük, hogy mi is a mikro-tranzakciós MMO. Link
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim
2009.01.08. 02:26
Ugyan ... WoW-ban is van mikro-tranzakció, csak míg mondjuk egy Silkroad-ban az orrodra van kötve hogy te egy senki vagy, amíg nincs prémiumod, addig WoW-ban ilyen nincs, mert minden játékos alapból perkál azért hogy játszhasson, tehát nem szükséges az orruk alá dugni hogy még mivel lehet még több pénzt ölni a játékba. De vegyük csak alapul a WoW TCG-t. Egy spectral tiger mount kártya már 50e pízt rúg, ráadásul minden boosterban van egy pontkártya, aminek a kódját beírva felviheted az accountodra, és rengeteg ingame itemet lehet venni ezekből a pontokból.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!