iPon Hírek

Joe Danger 2 PS3 megjelenés

Dátum | 2012. 10. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Hello Games kőbe véste a "kaszkadőrzseni" Joe Danger új kalandjának PS3-as megjelenését. A játék október 10-én debütál Európában, méghozzá 10 óra extra tartalommal.

"Ez tulajdonképpen egy visszaugrás abba az időbe, mikor az eredeti Joe Dangert csináltuk. 4 pasi egy szobában, a saját játékát játszva... beleestünk a klasszikus csapdájába annak, hogy túl sokat játsszuk a saját művünket. Az első prototípusunk így nagyon kemény, nagyon nehéz játék volt, amit nagyjából 10 óra volt kitolni. Semmi tutorial, nem fogja senki a kezed, csak tiszta arcade örömjáték. A barátaink bírták, de csak a legügyesebbek tudták megtanulni. Ha jól emlékszem senki nem bírta végigvinni.

Ezért aztán vissza kellett ülnünk a tervezőasztalhoz, mert könnyebben hozzáférhetővé akartuk tenni a Joe Dangert, amibe könnyedén bele lehet tanulni. Így aztán senki nem tapasztalhatta meg a "Gaiden" verziót. Amikor szóba jött a Joe Danger 2 PS3 verziója, úgy éreztük, hogy itt az idő, hogy megmutassuk a rajongóknak ezt az eddig nem látott játékot."

Az új tartalom a Joe Danger 2 mo-cap laborjában játszódik és olyan új funkciókat hoz, mint teljes YouTube támogatás és továbbfejlesztett pályaszerkesztés. Ha bírtátok az első játékot, most sem fogtok csalódni.

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. _DiEGO_
2012.10.07. 22:35
6-12 éveseknél tuti nyerő lesz ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!