iPon Hírek

John Travolta a globális felmelegedésről

Dátum | 2007. 04. 03.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

John Travolta arra bátorította brit rajongóit, hogy vegyék ki a részüket a globális felmelegedés elleni harcból, ugyanakkor hozzátette, hogy ő maga is sugárhajtású repülővel közlekedik, jelentette a London Evening Standard.

Az 53 éves színésznek öt darab repülőgépe van, és saját kifutópályája. Az elmúlt 12 hónapban majdnem 30,000 mérföldet repült, vagyis feltehetőleg 800 tonna mérgező anyag kibocsátását eredményezte ezzel, ami pont a százszorosa annak, amennyit egy átlagos brit állampolgár számlájára lehetne írni egy év alatt.


Travolta új filmje, a Wild Hogs nagy-britanniai bemutatója alkalmából fordult a fenti kéréssel közönségéhez. Arról is beszélt, hogy mennyire fontos, hogy óvjuk azt a környezetet, amelyben élük, és hogy ennek érdekében alternatív üzemanyagot használjunk. A beszédét követően követően egy Harley Davidson-on robogott el a helyszínről.

A szcientológus Travolta azt állította, hogy a globális felmelegedés problémáira az űrben lehetne megtalálni a megoldást. Sokan úgy vélik, nem pont ő a megfelelő ember arra, hogy környezettudatosságról szónokoljon. Az ötvenhárom éves színész szenvedélyes repülőgép-pilóta. Azt, hogy ekkora mértékben kénytelen szennyezni a környezetet, a filmszakma számlájára írja.

Ugyanakkor annak, hogy az ausztrál Quantas légitársaság utazó nagyköveti tisztségét tölti be, vajmi kevés köze lehet filmes karrierjéhez. Nemrégiben megtett két hónapos világ körüli repülőgépes túrájának meg aztán pláne nem.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.04.03. 16:36
John Travolta arra bátorította brit rajongóit, hogy vegyék ki a részüket a globális felmelegedés elleni harcból, ugyanakkor hozzátette, hogy ő maga is sugárhajtású repülővel ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!