iPon Hírek

Joker Londonba megy

Dátum | 2007. 02. 04.
Szerző | aruboczki
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A 35 éves Robert Coleman, aki épp betegszabadságát tölti, egészen mostanáig a dán Het Torentjében, azaz abban a két emeletes épületben dolgozott, amely a dán miniszterelnöknek, Jan Peter Balkenendének a rezidenciája.

A dán hírlapok értesülései szerint Coleman folyamatosan panaszkodott rossz munkakörülményei miatt, szavai azonban süket fülekre találtak. A hét elején Coleman Joker arcával személyigazolványt készítetett, és azt felhasználva Londonba repült. Képeit, amelyeket a Big Ben és a brit miniszterelnök háza előtt készített közétette egy népszerű dán internetes portálon, a Fok-on. Visszafelé már nem ment ilyen simán az útja, ugyanis a Schiphol reptéren a hatóságok elkobozták rendhagyó azonosítóját.


Coleman azért szánta rá magát a furcsa akcióra, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy az útlevelek készítésénél nem veszik elég alaposan szemügyre a fotókat. Az útlevél igénylésekor a dán fiatalember azzal magyarázta furcsa öltözékét, hogy vallási okok miatt kell azt viselnie. Coleman a Joker-arccal megpróbált ily módon jogosítványt is igényelni. „Mi értelme van a személyigazolványnak vagy a jogosítványnak, ha egyszer nem is ellenőrzik azt?” – tette hozzá az ál-Joker.

Annak ellenére, hogy az igazolványát elkobozták, Coleman New York-ba tervezi következő útját, de ehhez szüksége lesz egy szponzorra. A dán belügyminisztérium azonban kijelentette, hogy ezentúl egyetlen bohócnak maszkírozott embernek sem adnak ki hivatalos igazolványt.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.02.04. 03:30
Egy dán fiatalember a Batman filmből Jokerré sminkelve magát személyigazolványt készítetett és Londonba ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!