iPon Hírek

Jól felszerelt előlapi panel a Silverstone kínálatában

Dátum | 2013. 05. 17.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az 5,25 colos bővítőhelyre illeszkedő FP56-os előlapi panel egy igazi különlegesség. A 148 milliméter széles, 42,3 milliméter magas és 176 milliméter mély kiegészítő 540 grammot nyom a mérlegen és alaposan fel tudja dobni az adott számítógépház felszereltségét.

Az SECC acélból készített kiegészítő fekete előlappal érkezik, de a csomagban fehér és ezüst előlap is található, így kiválaszthatjuk az ízlésünkhöz, illetve számítógépházunkhoz leginkább passzoló példányt.

Az előlapi kiegészítő három darab USB 3.0-s kivezetést biztosít, plusz egy töltő USB portot is kínál, amelyen keresztül gyorsan feltölthetjük akkumulátoros mobil eszközeinket. Az FP56 elején egy memóriakártya-olvasó is helyet kapott, ami az alábbi memóriakártyák kezelésére képes: A sort két darab 2,5 colos bővítőhely zárja, ezek a kiegészítő hátsó traktusában, egymás mellett helyezkednek el.

Ide SATA, illetve IDE csatolófelületet használó 2,5 colos SSD meghajtók vagy merevlemezek egyaránt kerülhetnek, hiszen a termék nem dokkolóként, hanem egyszerű beszerelő keretként funkcionál.

A Silverstone FP56-os előlapi panelje hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban. A vállalat nem árulta el, hogy a vonzó kiegészítő pontosan mennyibe kerül majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!