iPon Hírek

Jön a 2 GB-os iPod Shuffle

Dátum | 2008. 02. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

Az Apple új iPod Shuffle piacra dobására készül: a vállalat kínálatában hamarosan megtalálható lesz a 2 GB-os flash memóriával felvértezett példány. Ezzel egy időben a régi, 1 GB-os tárkapacitással rendelkező változat árát is csökkentik.


Az Apple iPod családjának legkisebb tagja, az iPod Shuffle rendkívül nagy népszerűségnek örvend világszerte, mivel a készülék kicsi, könnyedén hordozható és emellett árát tekintve is elérhetőbb a vásárlók számára, mint a klasszikus iPod-ok vagy az iPod Touch. Az Apple a 2 GB-os változat piacra dobásával még versenyképesebb lesz az olcsó hordozható MP3 lejátszók piacán, mivel az 1 GB-os iPod Shuffle árát csökkenti: a készülék 49 dolláros áron lesz elérhető, ezzel egy árszintre kerül vetélytársak termékeivel, azaz a Sandisk Sansa Clip-pel és a Creative Zen Stone-nal.

Az 1 GB-os iPod Shuffle modellje elérhető az Apple on-line webáruházán keresztül, a készülékért már természetesen a csökkentett árat, azaz 49 dollárt kell letennünk a virtuális asztalra. A 2 GB-os iPod Shuffle ugyanazokban a színekben lesz elérhető, mint 1 GB-os társa, a 2 GB-os modell ára 69 dollár lesz, a készülék várhatóan a hónap vége felé lesz elérhető a nagyközönség számára.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2008.07.30. 06:43
remélem ettől függetlenül a wd folytatja majd az egyéb elektronikai alkatrészek gyártását és forgalmazását is :blink:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!