iPon Hírek

Jön a Corsair víz- és ütésálló pendrive-ja

Dátum | 2008. 02. 28.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | ADATTÁROLÁS

A Corsair új taggal bővíti pendrive kínálatát: a gyártó új 16 GB-os Flash Voyager GT-je nem csak különleges dizájnnal és nagy adattároló kapacitásával, de víz- és ütésálló kivitelével is próbálja felhívni magára a vásárlók figyelmét.


A gyártó állítása szerint az új meghajtó akár négyszer gyorsabb adatátviteli sebesség elérésére képes, mint a hagyományos USB 2.0-ás csatolófelülettel rendelkező pendrive-ok. A Corsair terméke kézzel válogatott és speciálisan tesztelt NAND Flash chipekből épül fel, a pendrive így jó minőséggel és megbízhatósággal áll a vásárlók rendelkezésére - állítja a gyártó. A négyszer nagyobb adatátviteli sebességek eléréséhez különleges, továbbfejlesztett flash vezérlőt alkalmaz a gyártó. A Corsair biztos a termék jó minőségében, így az újdonságra 10 éves limitált garanciát vállal. A 16 GB-os Flash Voyager GT gumírozott borítással rendelkezik, a pendrive ennek köszönhetően ellenáll a rázkódásnak és a kisebb ütésnek egyaránt, sőt, a termék vízálló is egyben. Az adatok biztonságáról az TrueCrypt névre hallgató szoftvere AES 256-bites titkosítása gondoskodik

A Corsair legújabb terméke már előrendelhető, a pendrive az információk szerint a jövő hét folyamán megrendezésre kerülő Cebit-en debütál hivatalosan. A Corsair nem mindennapi pendive-jának ajánlott végfelhasználói ára 169,99 dollár körül helyezkedik majd el, a hazai árral kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások