iPon Hírek

Jön a Don't Starve Together

Dátum | 2014. 12. 12.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Don't Starve fejlesztője, a Klei Entertainment bejelentette, hogy a játék önálló multiplayer kiegészítője, a Don't Starve Together december 15-én érkezik Steam Early Accessre. A Don't Starve Together a "The Frontier Pack" részeként jelenik meg, amely az eredeti játék egy példányát és a kiegészítő két példányát tartalmazza Early Access béta hozzáféréssel egyetemben. A csomag 4,99 dollárba kerül azoknak, akiknek már megvan a játék és 19,99-be, akiknek még nincs. A Klei eredeti tervei szerint a kiegészítő ingyenes lett volna, májusban még így jelentették be, de azóta változtak a tervek, remélhetőleg az extra kulcs kárpótol mindezért. A fejlesztők blogjukon elmagyaráztak, hogy azért változtatták meg döntésüket, mert a játékosok így is árulták a zárt bétához a kulcsokat, ezért szerettek volna létrehozni egy hivatalos csatornát, ahol a kiegészítő kapható. Az eredeti játékot és az extra multi kulcsot azért tették a pakkba, hogy ha már fizetős, legyen benne némi extra. "Amikor szeptemberben megnyitottuk a jelentkezést a bétára, pár nap alatt több mint 80 000-en jelentkeztek, és nem tudtunk lépést tartani az igényekkel. Azóta is folyamatosan küldjük a kulcsokat azoknak, akik jelentkeztek" - írták a fejlesztők. "A béta jelentkezések közben jöttünk rá, hogy tényleg nagyon sokan szeretnének bekerülni, és hiába adtunk ki több száz kulcsot naponta, világossá vált, hogy szabályoznunk kell a folyamatot. Az emberek különböző helyekről elkezdtek béta kulcsokat vásárolni, több-kevesebb sikerrel. Ezért hoztuk létre a Frontier Packet, amelynek segítségével tiszta, hivatalos csatornán keresztül lehet hozzáféréshez jutni." "Két példányt adunk 4,99 dollárért a kiegészítőből azoknak, akiknek már megvan a játék Steamen, reméljük mindenki úgy fogja érezni, hogy ez korrekt módja a bétába való bekerülésnek, és annak, hogy megmutassátok barátaitoknak a játékot."
Kapcsolódó híreink: Don't Starve – Az éhező viadala (részletes elemzés) Ingyenes multiplayer kiegészítőt kap a Don't Starve
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. patrik2991
2014.12.12. 12:34
A pcgamer-en azt írják, hogy a végleges verzió továbbra is ingyenes marad, azoknak akik korábban megvették a játékot, csak ha a bugos verzióval is akarsz játszani akkor kell fizetni. - remélem igazuk van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.12.12. 23:55
Én is így tudom pár tegnap olvasott hírből.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. patrik2991
2014.12.14. 09:54
Hohó, és pont 1 nappal a fizetős debütálása előtt, megkaptam a béta kulcsot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Renhoek
2014.12.14. 15:57
Imádtam ezt a játékot single-ben. Egyszerűen az egyik legjobb indie game, főleg a művészeti értéke miatt.

Nagyon kíváncsi leszek a multira, ha egyszer eljutok oda
A közös survive - munkamegosztás nagy poén lehet. Bár bevallom én eddig úgy játszottam, hogy ki ALT F4-eztem halál után közvetlenül, és akkor megmaradt a save. Még így is nehéz szerintem ... enélkül már-már frusztráló, főleg a giantos kieggel szerintem nehezebb lett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!