iPon Hírek

Jön a harmadik Silverstone Precision ház

Dátum | 2010. 02. 11.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Silverstone bemutatta legújabb közepes méretű toronyházát (Mid Tower), amely a költséghatékonyság jegyében készült. A friss jövevény a Precision PS03-as típusjelzést kapta és a specifikációk alapján sem hűtés, sem pedig bővítőhelyek tekintetében nincs oka szégyenkezésre.

A kívül-belül feketében pompázó PC-kuckó 200 mm x 472 mm x 471 mm-es mérettel büszkélkedik, előlapja pedig perforált fémből készült a még hatékonyabb szellőzés érdekében. A ház összesen hét 3,5 hüvelykes bővítőhelyet tartalmaz, amelyek közül öt belső, míg a maradék kettő kívülről is hozzáférhető. A belső bővítőhelyek mindegyike szerszámmentes szerelhetőséget biztosít, még a négy külső 5,25 hüvelykes bővítőhely esetében sincs szükség csavarhúzóra vagy egyéb eszközre, ha meghajtót vagy egyéb kiegészítőt szeretnénk beszerelni. Az alaplapi tálca esetében a Silverstone is alkalmazta azt az egyre inkább terjedő módszert, amelynek értelmében a processzorfoglalat mögötti helyen egy „szerelő ablakot” alakítanak ki, így a processzorhűtő cseréjekor nem szükséges az alaplapot is kiszerelni, ugyanis könnyedén hozzáférünk a processzorfoglalat mögötti részhez. Ez akkor előny, ha olyan processzorhűtőt használunk, amelynek az alaplap hátulján foglal helyet a rögzítő mechanizmusának egy része. A tápegység a mai trendeknek megfelelően a ház aljában kapott helyet (a táp egyébként nem képezi a csomag részét).


Hűtés tekintetében 120 mm-es ventilátorokat találunk: egy légkeverő a ház elején, egy a ház alján és egy további pedig a ház hátulján foglal helyet. A gyártó egy további 140 mm-es ventilátor beszerelésére is lehetőséget nyújt, ezt az egységet a ház tetején kialakított keretben helyezhetjük el. A szokásos ledek és gombok mellett két darab USB 2.0-s port foglal helyet a termék tetején, amik mögött egy lezárható rész van, amiben további két USB port, valamint az audio ki-bemenetek találhatóak (itt tárolhatjuk például a töltődő mp3 lejátszónkat).. A Silverstone Precision PS03 várhatóan még ebben a hónapban forgalomba kerülhet, ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban azonban még nem érkeztek hírek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. LittleDemo...
2010.02.11. 10:45
szép, de nem olyan szép mint a cm haf 922
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ayr
2010.02.11. 12:09
Nézőpont kérdése. Nekem olyan házam van amit említettél de szerintem ez is jól néz ki. A dizájn némileg hasonló.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!