iPon Hírek

Jön a Just Cause 2 multiplayer mod

Dátum | 2013. 12. 06.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Just Cause 2 fejlesztője, az Avalanche Studios áldását adta arra a modra, amely multiplayer móddal egészíti ki a játékot. A prózai nevű JC2-MP mod december 16-án fog megjelenni Steamen és segítségével több száz játékos játszhat együtt a Just Cause 2 nyitott világának trópusi dzsungeleiben. A JC2-MP tavaly hívta fel magára a figyelmet, amikor az róla készült videókban bemutatták, hogy a mod segítségével egyszerre 600 ember játszhat együtt. Christofer Sundberg, az Avalanche főnöke elmondta, hogy amikor először látták a videókat, nem akarták elhinni, hogy valódiak. Kellemes meglepetésként érte őket dolog, és hamar kapcsolatba is léptek a mod készítőivel, hogy áldásukat adják munkájukra. "A JC2-MP csapat fantasztikus munkát végzett" - mondta Sundberg. "Szuper tehetséges fejlesztőcsapat, és nagyon szeretnék a jövőben szorosabban is együttműködni velük, a köztünk lévő földrajzi távolság ellenére." Az Avalanche főnöke azt is elmondta, hogy a 2010-ben megjelent Just Cause 2-höz eredetileg akartak multiplayer részt készíteni, de végül költségvetés szűkössége és a határidők szorítása miatt ez nem valósulhatott meg. Sundberg személy szerint azon a véleményen van, hogy Rico, mint karakter nem igazán megfelelő a multiplayerhez, a játék világa viszont annál inkább. Az Avalanche jelenleg a Mad Maxen dolgozik, de a pletykák szerint már a Just Cause 3-on is munkálkodnak. Lesz e vajon a széria legújabb részében multiplayer? "A multiplayer mod igen inspirálóan hatott ránk" - mondta Sundberg. "Már beszélgettünk arról, mit szeretnénk megvalósítani a szériával kapcsolatban a jövőben, de egyelőre korai lenne még erről nyilatkozni."
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. martinhw
2013.12.06. 21:57
Hát, nem tudom. Single player-ben legalább 5x végigtoltam és igazán élvezetes volt a játék főleg a csodaszép trópusi tájak és a teljes szabadság miatt DE amikor megnézem a multis trailert akkor csak egy hatalmas keszekusza csürhét látok amihez a video alapján semmi kedvem remélem nem ilyen "MMO szarság" szintű mod lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. patrik2991
2013.12.07. 10:56
Ha valaki kipróbálja, kérem ossza meg, hogy coopban lehet-e tolni a küldetéseket (Nem 600-an, nekem 2 játékos is elég ) vagy csak így baromkodni lehet benne, mint a videóban (ahol úgy látom nincsenek npc-k)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. 5hR3kY
2013.12.07. 15:00
Gondolom ezzel a 600 játékossal a netkód minőségét próbálták a nagyérdemű elé tárni. Nekem fent van, kipróbálom és majd leírom hogy milyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. 5hR3kY
2013.12.07. 16:05
Nem engedi szerkeszteni úgyhogy repost lesz. A mod működik. Egyenlőre csak egy freeroam szervert találtam ahol ilyen káosz dolog ment: lehetett mászkálni összevissza meg rommá lőni egymást, meg az elpusztítható dolgokat. Gondolom majd lehet különféle szervereket kreálni. ahol más más játékmódok lesznek. Eléggé érdekes volt amúgy mert 142-es pingje volt a szervernek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. patrik2991
2013.12.08. 19:01
5hR3kY: köszi Akkor majd meglátjuk mi lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!