iPon Hírek

Jön a Lords of the Fallen: Ancient Labyrinth DLC

Dátum | 2014. 11. 08.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Még az idei év telén megjelenik a Lords of The Fallen első kiegészítője, az Ancient Labyrinth, jelentette be a CI Games, a játék kiadója és társ-fejlesztője. A DLC PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is kijön, és mintegy két és fél órányi új tartalmat ad a játékhoz. Kalandjaink során, melyek többek között egy óriási, csontvázakkal teli útvesztőben játszódnak majd, újfajta mechanikájú fejtörőkkel is találkozhatunk, a The Library nevű helyszínen pedig megismerhetjük a játék főszereplőjének, Harkynnak a történetét. A feladványok megoldása mellett a felfedezésen és az új ellenfeleken lesz nagy hangsúly, össze kell mérnünk erőnket egy ősi mágikus Lorddal is, aki hogy ne unatkozzunk, harc közben folyamatosan változtatni fogja képességeit. A DLC tartalmaz még egy démonos témájú missziót, számos mellékküldetést, új szereplőket, páncélokat és fegyvereket is. Tomasz Gop producer elmondta, hogy a Lords of the Fallen eddig 200 000 példányban kelt el, és összesen 700 000 példányt szállítottak ki belőle a boltokba. A játék költségvetése 42 millió zlotyi (12,4 millió dollár) volt. Ahhoz, hogy visszahozza a pénzt, minimum 500 000 példányban kellett a CI Gamesnek kiszállítania, amit meg is tett. A Dark Soulsra hajazó játékot sokan dícsérik, úgyhogy várhatóan az eladott példányok száma is tovább fog még nőni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. Lazahunter
2014.11.08. 21:34
Hát nem sok fogyott belőle annak ellenére, hogy egy sikeresnek számító játékot 'másol'.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. mikej95 Lazah...
2014.11.08. 22:16
A DS is rétegjáték. Nem mindenki bírja az olyan harcrendszert, ahol aktuálisan gondolkodnod, taktikáznod kell.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Szefmester mikej...
2014.11.09. 08:30
Ráadásul a legtöbben egyszerűen képtelenek veszíteni, és kudarcélmény nekik egy olyan játék ahol a halál a játékmenet része.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. aragorn256 Lazah...
2014.11.09. 08:54
Lehetséges hogy lesz folytatást mert megtérült nekik a befektetett lóvé.Nekem személy szerint bejött. Remélem lesz folytatás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Herogabi
2014.11.09. 14:44
Lehet, hogy erős ilyen kijelentést tenni, de nekem személy szerint jobban bejön a harcrendszer, mint a DS-ben... Meg hát manapság nem sok játék van, amiben egy az 1v1 harc kihívás... Így örülni kell annak is, ami van
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. nemlehet Herog...
2014.11.09. 17:41
Igen, szerintem is jobb. Sokkal valósághűbbnek tűnik, jobban érződik, hogy eltalálod az ellenfelet, olyan hatást kelt, hogy tényleg ott találtad el 100 kiló vassal ahova céloztál. Meg az ellenfelek is sokkal jobban igazodnak a saját fegyverükhöz és méretükhöz. ugyan akkor a lore mesélése sokkal gyengébb ennek a játéknak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. mikej95 Szefm...
2014.11.09. 21:02
Pedig kevés játék van ami normálisan tudja kezelni, ha a játékos elbukik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szefmester mikej...
2014.11.10. 07:52
Szerintem olvasd újra mit írtam...

A játékosokra gondoltam. Sokan azért játszanak könnyű kis játékokkal mert nem akarnak kudarcélményt, nem akarnak veszíteni. Azokra az emberekre gondolok (gyerek, nem gyerek), akik hisztiznek mert vesztenek, és amikor nyernek akkor verik a mellük hogy mekkora ászok. Nekik egy olyan játék ahol lépten nyomon meghal, nem szórakoztató. Ők nyerni akarnak, emiatt le sem állnak egy ilyen játékkal.
Az a szűkülő réteg szereti a nehéz játékokat akik nem törnek össze a kudarc esetén,hanem tanulni akarnak belőle.


 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. balikabo
2014.11.10. 08:37
Egy ideje nyűzöm a gamet(ps4)és brutál élvezem DS 1-2 nem jött be de ez viszi nálam a pálmát a DLC-t is megveszem az tuti. sokszor meghalok, de valahog ynincs az az érzetem mint a DS-nél hogy igazságtalan(ott sokszor szinte el sem talált de sérültem/pályabugok és hasonlók) itt tiszták a találatok, nehéz, de meg lehet csinálni eha rájössz hogy is tedd. Pl temetőbossnál mire rájöttem hogy a nagy shock wawe-nél a kisz szentély szerűségekre kell állni kb 15x haltam meg
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Netere
2014.11.10. 10:16
Megnéztem pár gameplay videót a játék elejéről, de valahogy nekem a pályák nagyon baltával rafagott unalmas kocka pályák., na meg a pókmérgezett ember rész is elég abszurdnak tűnt, hogy levágod a kezét segítségképpen, majd úgy beszélget tovább félkézzel mintha misem örtént volna... későbbikeben lesz javulás narratíva meg pálya design terén?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nemlehet balik...
2014.11.10. 16:13
Mondjuk szerintem ez a játék könnyebb heavy setben. DS-ben főleg ha nem ismered a játékot többnyire azért halsz meg mert lenyomnak az ellenfelek. Ebben azért, mert kifogsz a potionből és marha messze vannak chechpointok. Nagyon nagy különbség.

Ha ismered DS-ben az ellenfelek támadási mintáját gyakorlatilag sérülés nélkül végig lehet vinni (jó persze nehéz, de ismerek pár elvetemült embert aki bonefire és halál nélkül viszi végig)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!