iPon Hírek

Jön a Pirates! Wii-re

Dátum | 2010. 05. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A 2K Games bejelentette, hogy Sid Meier klasszikus játéka, a Pirates! ősszel ellátogat a Nintendo nagysikerű mozgásérzékelős konzoljára, a Wii-re.

"Nagy rajongói vagyunk a Wii-nek, és úgy hisszük, hogy a Pirates! a lehető legtökéletesebb játék, amit átültethetünk rá." - nyilatkozta Sid Meier, a Firaxis Games feje egy sajtótájékoztatón. "Biztos vagyok benne, hogy a Wii rajongók ugyanúgy élvezni fogják a kalózkapitány időtlen klasszikus szerepébe való beugrást, mint a többi rajongó!"

A játékot a 2K China fogja fejleszteni, ígéretük szerint minden mini-játék benne lesz, ami az eredeti PC-s kiadásban is, plusz két új, kifejezetten a Nintendo platformjára szabva. Ezek a Bombardment és a Lock Picking. Itt még nem áll meg a kiegészítések sora, lesz egy plusz karakter és új hajó testreszabási lehetőségek.

A Pirates! már meg is kapta a korhatár besorolást: PEGI 12+. A játék egyébként jó néhány portot megélt már, 2005-ben Xbox, 2007-ben PSP, 2008-ban pedig Xbox 360 és Mac verzió is érkezett belőle. Kedvcsinálónak álljon itt a régi PSP trailer:

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. ájPon
2010.05.05. 13:13
Imádom azt a játékot!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!