iPon Hírek

Jön a Prison Architect fejlesztőjének új játéka

Dátum | 2017. 04. 25.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Az Introversion Sotware hat évet töltött a Prison Architect elkészítésével, ebből hármat korai hozzáférésben. Új projektjük, a Scanner Sombre című belső nézetes felfedezőjáték ennél sokkal gyorsabban készült el, bármiféle early access, vagy béta nélkül.
A játék egyedi vizuális megoldásokat használ, melyek a lézerradar működését imitálják. A Scanner Sombre világa teljesen láthatatlan, de több ezernyi apró fényponttal felderíthetjük a terepet és lassanként megismerhetjük a körülöttünk lévő környezetet. A stúdió vezető dizájnere, Chris Delay szerint az egész játék egyetlen hatalmas részecskefelhő: nincs korlátozva, hány fénypontot hozhatunk létre és minden pont helye ott rögzül, ahová letesszük, a szivárvány színein alapuló rendszer pedig a távolságot és mélységet jelzi, ahogy a titokzatos barlangrendszerben haladunk előre. Delay elmondta azt is, hogy a részecske-effekt létrehozása egyáltalán nem volt egyszerű, a kezdeti szisztéma nagyjából tízezer pont után csődöt mondott, így gyakorlatilag az egész munkát újra kellett kezdeniük. A Scanner Sombre április 26-án jelenik meg.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Chrematori...
2017.04.28. 23:31
Hát... Mit mondjak, érdekesnek érdekes... A sztori kissé szomorú, viszont ilyen, vagy hasonló játékkal még nem találkoztam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!