iPon Hírek

Jön a Samsung GALAXY Pro

Dátum | 2011. 03. 27.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

A Samsung vadonatúj, "szuperokos" készüléke kifejezetten az üzleti életben mozgó, aktív és társasági életet élő felhasználók számára készült. A készülék tartalmazza a Samsung "Social Hub Premium" megoldását, amelynek használatával egyetlen érintéssel ellenőrizhetőek az e-mail üzenetek, közösségi oldalak profiljai és fiókjai. A QUERTY billentyűzet és az érintőképernyő kettősének köszönhetően hatékonyan rendezhetőek a napi teendők, legyen szó üzleti ügyekről vagy személyes programokról. Az Android 2.

2 Froyo platformra épülő GALAXY Pro-val az Android Market több tízezer alkalmazása is egyszerűen hozzáférhető. A "ThinkFree" Mobile dokumentumszerkesztővel már útközben is megtekinthetőek és szerkeszthetőek a Microsoft Word, Excel és PowerPoint dokumentumok.

A Samsung GALAXY Pro-t 3,0 megapixeles kamerával szerelték fel, amellyel fotók és videók is rögzíthetők. Az elkészült képek megoszthatók a közösségi oldalakon vagy megtekinthetők a készülék kristálytiszta, 2,8 hüvelykes kijelzőjén. Az állandó kapcsolattartás és megosztás WiFi és Bluetooth segítségével történik.

A Samsung "Social Hub Premium" ideális megoldás mindazok számára, akiknek létkérdés, hogy folyamatosan "kézben tartsák" szakmai és magánéletük minden egyes eseményét. A GALAXY Pro állandó kapcsolattartást biztosít és lehetőséget ad az azonnali reakcióra. A "Social Hub Premium" egyetlen helyen jeleníti meg az e-mail, a közösségi oldalak és Instant Messenger fiókok üzenetforgalmát és azonnali lehetőséget teremt a kommunikációra. A felhasználó ellenőrizheti a Twitter- és Facebook-bejegyzéseket, válaszolhat a felettesétől érkezett emailre, levelet írhat a barátoknak - mindezt ugyanarról az egyesített kapcsolati listáról.

A Samsung GALAXY Pro egyszerre rendelkezik érintőképernyővel és QWERTY billentyűzettel. A gyors, pontos szövegbevitelhez a QWERTY billentyűzetet érdemes használni, amely olyan felhasználói élményt jelent, mintha számítógépen dolgozna az ember. Az érintőképernyő ugyanakkor az egy ujjal történő gépelés könnyedségét biztosítja - állítja a gyártó.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Merwenus
2011.03.28. 11:32
QUERTY? Az milyen?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX Merwe...
2011.03.28. 17:17
Fizikai billentyűzet mobilra, keress rá googleba és meg fogod találni.
Hír no comment, ezek a napi hírek, soha nem láttam még egyetlen épkézláb legalább alapvető elvárásoknak megfelelő hírt a napiról.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!