iPon Hírek

Jön a The Long Dark sztorimódja?

Dátum | 2017. 04. 13.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A nyílt világú túlélőjáték, a The Long Dark 2014-ben lépett be a Steam korai hozzáféréses programjába. A sokak által nagyon várt sztorimódról először 2015-ben esett szó, lehetséges megjelenési dátumként akkor 2016 tavaszáról beszéltek. Ez az időpont aztán elúszott, a fejlesztő Hinterland Studio decemberben magyarázkodott miatta – nem akarták elkapkodni a dolgot olyasmivel, ami nem felelt volna meg az elvárásoknak. Most egy titokzatos visszaszámlálás indult a játék oldalán – a projekt logója mellett egy fejsze látszik még, illetve feliratkozhatunk a hírekre.
A The Long Dark reddites közössége meg van róla győződve, hogy az egész a sztorimód érkezését jelzi (érdekes figyelni a hypelavina elindulását a kommentekben), és van is rá esély, hogy igazuk van. A régóta esedékes feature-ben eddig nem látott régiók is lesznek, melyek segítségével fény derül a játék apokaliptikus alaptörténetének hátterére, illetve megtapasztalhatjuk majd, hogy hat a világra az Aurora. A tervek között új veszélyek és kihívások is szerepelnek. Május 4-én kiderül, valóban ez vár-e ránk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. hcsa
2017.04.13. 11:45
Nagyon várom, kb. fél éve megvettem és nem okozott csalódást, bár van még mit csiszolni a sandbox játékmenetén. (A sztorimódot szándékosan nem próbáltam ki.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!