iPon Hírek

Jön a Warhammer 40K: Eternal Crusade éles verziója

Dátum | 2016. 08. 23.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Behaviour Interactive által fejlesztett, általuk csak „massive online shooter”-ként meghatározott Warhammer 40K: Eternal Crusade januárban került be a Steam Early Access programjába, most pedig itt a rendes megjelenés dátuma is, melyet szeptember 23-ra tűztek ki. Az alkalomra új trailert kapott a játék, melyben a 41. évezred négy frakcióját, az Eldart, a Chaos Space Marinest, a Space Marinest és az Orkokat láthatjuk, ahogy a futurisztikus, háború dúlta helyszíneken egymást irtják gépfegyverekkel, lézerágyúkkal és nevetségesen hatékony kardokkal. A négy táboron belül összesen 20 alcsoport közül választhatunk, a Warhammer 40K történetének 29 évéből való fegyverek és felszerelési tárgyak százaiból szemezgetve tökéletes harcosunk megalkotásához.
Bár kezdetben MMO-nak indult, az Eternal Crusade inkább egy nagyformátumú lövölde, melybe néhány MMO-elemet kevertek – a fejlesztők a The Divisionhöz és a Destiny-hez hasonlították korábban. A korai hozzáférésben jelenleg vegyesek a Steamen olvasható értékelések. A legtöbb panasz arra vonatkozik, hogy egyelőre nincs túl sok lehetőség a játékban. Majd kiderül, mi változik ezzel kapcsolatban egy hónap alatt, de a Behaviour igyekezett biztosítani mindenkit arról, hogy a lehető legjobb élményt akarják nyújtani megjelenéskor, olyan PC verziót szeretnének kínálni, mely megüti a tartalmi és minőségi elvárások szintjét és sínre teszi a játék ingyenes kiegészítőinek sorát is. A konzolverziókat ugyanakkor elhalasztották, nincs infó arról, mikor indulnak majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Ashface
2016.08.23. 10:42
Legutóbb kb. egy hete néztem mi a helyzet a játékkal. Bekerültek már az Eldák és az Orkok is teljes palettával, azt hiszem a Chaosnál már csak az Iron Warriors és az Űrgárdistáknál a Vlka Fenryka (Űrfarkasok) hiányzott. Tök véletlenül a két kedvenc factionom mindkét frakciónál.. PVE terén afféle Space Hulk módban lehet írtani a Tyranidákat egy bázis gyomrában egyre mélyebbre haladva, de ha nincs toppon a csapat, akkor bitang hamar ízekre szaggatják, power armor ide vagy oda. PVP-ben is bent van egy-két játékmód, de a world mapon rengeteg zóna van, amiből konkrétan nem tudom mennyi játszható, mert egy-két meccsen túl nem mélyedtem el benne a kedvenc népek hiányában. Az biztos, hogy úgy ahogy a videóban, zóna eltolódásokkal nem.

Az elején tény, hogy mmo-nak indult, az eredeti project leader jól felspanolt mindenkit, hogy mekkora ultimate mmofps lesz ebből a dologból, egyetlen megaszerverrel és többé-kevésbé nyílt világgal á la Planetside. Aztán egy-két repedés megjelent az történeten, majd "közös megegyezéssel" néhány másik vezetővel távozott a cégtől, mert mindent megtettek már amit meglehetett, és más vizekre eveznek, meg már nincs szükség a szerepre amit betöltöttek. Az új vezető meg közölte, hogy sajnos ez ilyen formában nem fog összejönni, és igyekeznek azt összehozni ami reális. Így jutott el a játék a jelenlegi képéhez.

Aki nem vette még meg de szemezik vele, hacsak nem szereti az ablakon kidobálni hülyeségekre a pénzét, vagy nincs meg neki eddig minden Warhammer játék ami megjelent mindegy milyen minőségű, azt javaslom várjon a vásárlással, az előrendelést/Steam Early Accesst a játék jelenlegi formájában egyáltalán nem ajánlom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pvision
2016.08.23. 18:03
Na még egy semmire sem jó multi sz.r
Battlefleet Gothic Armada is mekkora csalódás volt.
Jön az Inquisitor játék talán az használható lesz. Vagy a DoW3.
Vagy a Space Hulk. Na azt nagyon várom már.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!