iPon Hírek

Jön a World of Warcraft 5.1

Dátum | 2012. 11. 28.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Jön a Mists of Pandaria első nagyobb frissítése, a sokak által várt 5.1-es patch, amelyben kiéleződnek az ellentétek a Horda és az Alliance között. A két oldal újabb nagy konfliktusába napi küldetések segítségével vethetjük bele magunkat, a harc a Kasarang Wilds zóna területén folyik, de a Vale of Eternal Blossomsban található két frakciós bázis sem marad ki a csatákból, ugyanis mindkettő elfoglalhatóvá válik. A feladatok stratégiai pontok elfoglalásából és rivális NPC-k meggyilkolásából állnak, és teljesítésükért új fizetőeszközt kapunk, melyet az NPC őröknél költhetünk el a bázis továbbfejlesztésére, vagy arra is fordíthatjuk, hogy frakciónk felvehessen egy extra repus napi küldetést, amelyet csapatban lehet teljesíteni. A Horda tagjai az új Dominance Offensive frakciónál szerezhetnek jó pontokat, míg az Allisok az szintén vadiúj Operation: Shieldwall repujukat növelhetik.

A másik nagy újdonság a Brawler's Guild megjelenése Stormwindben és Orgrimmarban, ahol ringbe szállhatunk a World of Warcraft legerősebb lényei ellen. A PvE csatákban szólóban vehetünk részt, minél többször nyerünk, annál magasabb lesz a rangunk a Brawler's Guildben. A csatákat a többi játékos is figyelemmel kísérheti, és tanulhat belőle.

A harmadik nagy újdonság a Pet Battle Systemmel kapcsolatos, új tárgyak, az ún. Battle Stone-ok kerülnek bevezetésre, melyek segítségével állatkáink minőségét javíthatjuk fel, a jobb minőségű segítségével akár Rare szintre is. Ezekhez a tárgyakhoz a napi küldetések segítségével juthatunk hozzá, de a győztes Pokemon csaták végén is van rá esély, hogy kapunk ilyet. Bizonyos fajta kövek eladhatóak lesznek, így az aukciós házban is megvásárolhatjuk őket, de lesznek Justice pontba kerülő változatok is. Állatkertünk kezelőfelülete több ráncfelvarráson esett át, rengeteg új szűrőt kapunk, melyek hatékonyabbá teszik a petek között az eligazodást. A birtokolható állatkák számát 650-re emelték és új makrók teszik lehetővé, hogy megidézzünk egy-egy véletlenszerűen kiválasztott házi kedvencet. Lesznek új trófeák, és új petek is érkeznek.

Fight... izé... Brawler's Club
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. djgeg
2012.11.28. 10:41
Na jól van mennyémá : "Fight... izé... Brawler's Club"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. djgeg
2012.11.28. 10:42
D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Axane
2012.11.28. 10:47
Elk*rvult ez a játék nem kicsit...
Vannak új petek, meg új frakció, jippiájjé. Csak az nem érdekli őket, hogy a játék egy szerves része totál játszhatatlan kaotikus szar lett. Értem ezalatt az arénákat, meg úgy a pvp-t általában. Szóval tök szép, hogy van 100 új pokémon, de amég van olyan, hogy full pvp gearben 1hitelnek arénában, addig lehet, hogy nem 2 új hörcsögöt kéne berakni a játékba, hanem ezzel kezdeni valamit ?
Tudják nagyon jól, hogy 2-3 class úgy ahogy van "broken" ami a pvp-t illeti, mégis 2 hónap alatt semmit nem tettek, gratulálok nekik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim Axane
2012.11.28. 14:35
Egyre inkább rétegjáték. Mondjuk nem is csodálkozok, azok akik 8 éve játszanak/játszottak vele már rég felnőttek, más az érdeklődési körük, vagy ha még mindig a szervereken tengődnek, azt nem fogják sokáig tenni, mert a játék már nem az ő korosztályának való.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Porty
2012.11.29. 10:27
Érdekesek mindig ezek a komment-statisztikák. Nekem vannak klántársaim akik a játék eleje óta játszanak, és még mindig, és nem tekintik gagyinak a jelenlegi játékot, csak egyszerűen másnak. Kieg előtt én is úgy voltam vele, hogy hagyjuk már, nerfelt-casual game. És nem. Aki játszik vele tudja miért. A pvpről nem tudok sokat nyilatkozni, mert ott heti capre megyek, velem is előfordult a oneshot, de szinte mindig a saját helyezkedésem, vagy hibám okán, mondhatjuk hogy a pvp csak 3v3 arenaban szokott balanceolt lenni, a többiben kevésbé.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!