iPon Hírek

Jön az American McGee's Alice folytatása

Dátum | 2009. 02. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Spicy Horse fejlesztőgárdája és az EA újra összefogott az Aliz Csodaországban "rendhagyó" adaptációjának következő fejezetéhez. A játék megjelenik majd PC-re, PS3-ra és X-box 360-ra.

A 2000-ben megjelent eredeti játék egy igen különös világba kalauzolta el a meseszerető játékost. Itt ugyanis a kedves kis Lewis Carroll történet egy felkavaró, hidegrázós köntöst kapott. Aliz Csodaországát megfertőzte a kislány mélységes őrülete, aki kést ragadva vágta át magát az akadályokon.

"Ez az új projekt egy megvalósult álom nekem és a rajongóknak, akik még életben tartották Alice lángját." - nyilatkozta McGee. "Az EA biztosított számunkra kreatív mozgásteret és támogatást az eredeti játékhoz, aminek eredményeképp valami gyönyörű és merész alkotás jöhet a világra. Ez a kaland talán még izgalmasabbnak ígérkezik, mint az előző..."

Az Electronic Arts is hasonló lelkesedéssel áll a projekthez és a közös munkához American McGee-vel és a Spicy Horse-al.
"Ez az interpretáció született klasszikus, az EA Partnerek pedig készek, hogy segítsenek ezt az innovatív víziót ha lehet még sötétebb és izgalmasabb környezetbe varázsolni."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Svindler
2009.02.25. 16:36
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. MassKilla
2009.02.25. 17:13
ez meg mi a ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Svindler
2009.02.25. 17:16
Az egyik leghangulatosabb játék abból az időszakból (szerintem)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.02.25. 17:21
Egyébként a Grimm meséket is feldolgozták: http://en.wikipedia.org/wiki/American_McGee%27s_Grimm
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!