iPon Hírek

Jön az ASUS új érintőkijelzős Eee PC-je

Dátum | 2009. 10. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

Az ASUS mérnökei egy új netbookkal készülnek a Windows 7 megjelenésére: a gyártó az Eee PC T91-es modellt alakítja át némiképpen annak érdekében, hogy a termék tökéletesen ki tudja használni a Windows 7-ben rejlő új, többérintéses technológiára alapuló megoldásokat. Az újdonság az Eee PC T91MT típusjelzést viseli és az információk szerint napokon belül az üzletek polcaira kerülhet.

Az Eee PC T91-es tablet PC továbbfejlesztett változata specifikációit tekintve nagyban hasonlít az eredeti T91-es modellre. Az új konfigurációban egy 8,9 hüvelykes képátlóval rendelkező, többérintéses technológiát is támogató érintőkijelző lesz jelen, amely 1024 x 600 pixeles natív felbontás mellett működik. A rendszer egy 1,33 GHz-es Intel Atom Z520-as processzort, 1 GB-nyi DDR2-s rendszermemóriát, valamint 16 GB-os SSD-t és egy Intel GMA 500-as beépített videó vezérlőt tartalmaz. A készülékhez a képek alapján egy érintő tollat (Stylus Pen) is ad majd a gyártó.

A pici kis szerkezet a Windows 7 megjelenésével egy időben debütálhat a piacon. A gyártó a termékhez számos olyan alkalmazást mellékel majd, amelyek segítségével kiaknázhatjuk a többérintéses technológiában rejlő lehetőségeket. A programok között néhány olyan megoldás is helyet kap, amellyel a 18 év alatti felhasználókat próbálja megcélozni a vállalat.

Az ASUS Eee PC T91MT az Amazon listája szerint 505 euróba fog kerülni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Alwares
2009.10.22. 07:14
VISSZA A HIRHEZ

Baromi jól nézki de el tudom képzelni milyen fantasztikus lesz ezen win7-ezni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!