iPon Hírek

Jön az Elite: Dangerous béta

Dátum | 2014. 04. 11.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Elite: Dangerous fejlesztője, a Frontier Developments hamarosan elérhetővé teszi a játék prémium bétájának szóló verzióját. A teljes multiplayer teszt május 30-án veszi kezdetét. A Frontier még mindezek előtt kiadja a végső alfa verziót is, amelyben már benne vannak a kereskedelemmel és az utazással kapcsolatos frissítések, két fénysebességénél gyorsabb utazást lehetővé tevő játékmód és a teljes Tejutat tartalmazó pálya 400 000 000 000 csillagrendszerrel. Ez a verzió 200 köbfényévnyi területet foglal magában. A negyedik alfa verzió tesztidőpontjait hamarosan közzé fogják tenni, az alfa hozzáférés április 25-ig lesz életben. A Frontier vezetője, David Braben a következőket mondta a játék készítésével kapcsolatban: "Az alfa folyamat jól bevált. Lépésről lépésre építettük fel a játék alapelemeit, először helyileg, szóló harci részekkel, aztán pár ezer internetes játékossal. Május 30-án a prémium béta mindezt világszerte sok ezer játékosra terjeszti ki, miközben a játék egyre jobban kibővül." "Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy megköszönjem mindazoknak, akik ilyen fontos szerepet játszottak az alfatesztben, és nagyon örülök, hogy továbbra is hasznunkra válnak visszajelzéseik a bétában is, amelyeket kb. 2 héttel a megjelenés előtt teszünk elérhetővé számukra. Május 30-án új fázisba lép a prémium béta teszt, és örülök, hogy a mai napon számos új Elite: Dangerous játékost köszönthetek."
Kapcsolódó híreink: Az Elite folytatása Kickstarteren Az Elite: Dangerous elérte célját Új Elite: Dangerous videó Elite: Dangerous fejlesztői napló 2. rész
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Riddick77
2014.04.11. 09:54
Főleg ezért a game-ért akarok venni egy erős videókártyát majd....
Ahogy kiadják, és megjön az első teszt megveszem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. pocokarc
2014.04.11. 10:05
All time kedvenc.... nagyon haragudtam Braben bácsira hogy nem csinált folytatást. Most itt van cirka 20 év után végre Csak ne lenne ilyen borsos az ára. Igaz egy standard béta és a sima játék közt 20 euro az eltérés arra még lehet befizetek. Egyébként mindent humble bumble-ben és steam akcióban veszek szóval nem kicsit várós
Még a facebook riften is elgondolkoztam
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. gejza666
2014.04.11. 14:56
Anno C64-en nagy kedvenc volt, de eléggé szkeptikus vagyok ezzel az új release-zel kapcsolatban. Szerintem az lesz a sorsa, mint a többi, régen várt játék folytatásának. Nagyon várják, nagy csalódás lesz belőle, néhány hónappal később meg folyamatos 75%-os diszkont lesz rajta a Steam-en.
A régi játéknak volt egy nagy előnye, teljesen újszerű volt abban az időben. Na ez már nincs meg. (Freelancer, EVE online, amiket én ismerek)
Innentől vagy beállnak a futószalag játékok sorába, vagy irgalmatlan pénz és fejlesztési idő kell ahhoz, hogy akkora pl. MMO content legyen hozzá, amivel elvannak a játékosok egy ideig. Esetleg egy új megközelítéssel, vagy ötlettel sikerülhet nekik valami, de ennek igen kicsi az esélye.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Humbuk
2014.04.11. 21:28
csak nekem furcsa az, hogy ennél a gamenél a játékosok fizetnek azért, hogy segíthessenek a játék fejlesztésében?? (tudom, hogy kickstarteres) de ez milyen már, hogy pénzt kérnek a bétáért??
Szerintem gusztustalan... +pénzt költeni erre meg időt.... Máshol ezt ingyé adják(no nem az időt )!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kiskoller
2014.04.12. 16:16
Nem vagy egyedül. Ez pont akkora beetetés, mint a pre-order
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim
2014.04.12. 16:26
Ja, marhára gusztustalan valóban hogy nem kell lutrizni, hanem ha akarsz, akkor bétázol pénzért és kész.

TESO-ra is többen írták hogy egyedül az nem került be bétára aki nem akart, hát én nem jutottam be, feliratkoztam rá és csak nem jött meg a mail.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. NimKorko
2014.04.14. 07:58
Ez premium beta, lesz majd sima beta is, ahova a kickstarteresek is bekerülnek már. De valószínű itt is vannak, csak azok nem 50 GBP-vel támogatták, hanem többel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Kajafun Riddi...
2014.04.15. 13:57
Egy játék legyen a legutolsó ami miatt drága videókártyát veszel!
Elmondom miért!
Várható volt a GTA5 pc-re, hát vettem egy r9 290oc-t 120k-ért!
GTA5 cseszik jönni, gondoltam majd BF4-ezek kicsit... Hát az se jött be mert 10percenként kifagy az az alfa státuszú játékocska... No sebaj, megvettem titanfallt, hát az is egy rakat sz.. lett, igy berepült a szekrény mögé... World of tanks, csal a szerver, ha nem fizetsz, nem nyerhetsz!
Manapság nincs olyan játék amiért igazán érdemes lenne venni egy erős kártyát! SZERINTEM! (mielőtt még egyonköveznétek)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!