iPon Hírek

Jön az első Bungie Aerospace játék

Dátum | 2011. 08. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Bungie Aerospace program még júniusban került bejelentésre. Az Aerospace a független fejlesztők támogatására született, hogy ők is kapjanak lehetőséget megjelentetni játékaikat. A Bugie megosztja velük tapasztalatait, technikai segítséget nyújt és rájuk irányítja a kellő figyelmet.

A jövő héten tehát megjelenik az első, a Crimson: Steam Pirates. Az iPad-ra készülő stratégiai játék fejlesztője a Harebrained Schemes. A Bungie.net-en lévő leírásban azt olvashatjuk, hogy egy körökre osztott, steampunk stílusú, akciódús játék lesz, melyben hajót hajó után süllyesztve vehetjük át az uralmat a tengerek felett. A kampány végigjátszása után multiplayer is vár minket, amiben számos hajó és legénységtípussal kísérletezhetünk.

A nyolc küldetés tartalmazó első fejezet szeptember 1-én kerül az App Store-ra teljesen ingyenesen, a Tales of Captain Blood alcímmel megáldott másodikért viszont már elkérnek némi pénzt, 2 dollárt.

További screenshotok a hivatalos honlapon!
A fejlesztő Harebrained Schemes Jordan Weisman agyszüleménye, aki annak idején a Halo 2-es 'I Love Bees' alternatív világos játékot csinálta, de ő az alapítója a FASA-nak is, mely a Shadowrun papír alapú RPG változatának kiadója volt a '80-as évek végén.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!