iPon Hírek

Jön az első COD: Black Ops 2 DLC

Dátum | 2013. 01. 02.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Még ugyan nem jelentették be hivatalosan a Call of Duty: Black Ops 2 első DLC-jét, de egy szemfüles játékos már lefotózta a promo posztert egy játékboltban. A Call of Duty fórumán közzétett és később eltávolított képekből kiderül, hogy az első kiegészítőben négy új multiplayer pályát kapunk, egy új zombis térképet, és egy új fegyverre is szert tehetünk. A pakk január 29-én fog megjelenni Xbox 360-ra, a PS3-as és a PC-s verzió pedig valószínűleg egy hónappal később jön majd ki.

Az új többjátékos pályák a következők: Hyrdo, Downhill, Grind és Mirage, a zombis neve Die Rise. Az új fegyver a Peacekeeper SMG lesz. A szezonbérletetl rendelkezők természetesen extra költségek nélkül juthatnak hozzá a DLC-hez, a többiek valószínűleg a szokásos 15 dolláros / 1200 Microsoft pontos áron vásárolhatják meg.

Ha hihetünk a poszternek, akkor a Call of Duty sorozat történetében ez lesz az első alakalom, hogy DLC-ben extra fegyverekhez juthatunk – az új fegyvereket kérték a játékosok legtöbben tavaly Modern Warfare 3 DLC-khez. Akkor még az Infinity Ward executive producere, Mark Rubin úgy nyilatkozott, hogy különböző RAM problémák miatt nem tesznek be fegyvereket a DLC-kbe, de úgy látszik azóta megtalálták a megoldást.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Shinjiii
2013.01.03. 07:55
Azt' mi köze egy fegyvernek a RAM-hoz?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2013.01.03. 07:58
De ízért bírom ezeket az előrendelői és dlc-s szarságokat, mert ha egyiknek sem akarsz részese lenni (pénzed híján), akkor neked nincs akkora profitod belőle. Mert a többinek plusz fegyverei vannak, meg hasonló dolgok, amivel hatékonyabban írthat (és nem aimbot, vagy wallhack). Maradok régimódi, ezeket a mai poduktumokat meg mellőzni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!