iPon Hírek

Jön az új iPod

Dátum | 2010. 08. 31.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

Az új iPod modell hasonlatos lesz az iPod 4-hez, de élesebb lesz a képe és kamera lesz az előlapjába építve, kisebb lesz viszont a tároló kapacitása, mint elődjének. Elemzők véleménye szerint az új modell nem fog akkora vihart kavarni, mint az iPad, vagy az iPhone.

A piaci részesedése alapján a világ legnagyobb technológiai vállalata az iTunes fejlesztésén is dolgozik - így 48 órára kölcsönözhetővé válhatnak a Fox és a Walt Disney műsorai is az iTunes felhasználói számára. A kölcsönzési opció keretein belül a vásárló 99 centet fizethet egy TV-műsorért 48 órára. Az Apple így próbálja erősíteni pozícióját az online videózás piacán, ahol a legnagyobb versenytársai az Amazon.com, a Hulu és a Google - bár a cég vezetése az online videók piacát egyszerűen hobbinak nevezte.

San Franciscóban ezen kívül leránthatják a leplet az új Apple set-top boxokról is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. kissjf
2010.08.31. 18:58
"Az új iPod modell hasonlatos lesz az iPod 4-hez, de élesebb lesz a képe és kamera lesz az előlapjába építve, kisebb lesz viszont a tároló kapacitása, mint elődjének."

Ennek nincs értelme.
1. Nem létezik olyan, hogy iPod 4
2. Lehet, hogy az iPhone 4-re gondoltak, de annál nem lehet élesebb a képe, mert ugyanazt a Retina Display-t kapja.
3. Tárolókapacitásról még semmit nem tudni, de valószínűleg az sem változik, ugyanis az iPhone 4 is az előd (3GS) tárolókapacitását kapta (16/32GB)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Stack
2010.08.31. 21:30
Ez igy van.Nem iPod 4 lesz hanem iPod touch!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!