iPon Hírek

Jön az új Prince of Persia

Dátum | 2009. 10. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Nagyon úgy tűnik, hogy az Ubisoft egy újabb PoP játékon dolgozik. Erre elsöprő bizonyíték, hogy a széria alkotója, Jordan Mechner levédete a "Prince of Persia: The Forgotten Sands" címet (az infóra ezúttal is a superannuation bukkant rá).

Ha ez nem volna elég, akkor ott van Marc Antoine Senecal, Ubisoftos karaktermodellező önéletrajza is további bizonyítéknak, aki állítása szerint 2009 augusztusa óta dolgozik az új játékon (ezt is a superannuation találta).

A kiadó nem kommentálta ezen információkat, de kétségtelen, hogy nem csinál nagy titkot a dologból. Az Ubi Montreal hivatalos bejelentése nem fog senkit meglepetésként érni. Lényeg, hogy a széria rajongóinak még egy jó ideig nem kell nélkülözniük a herceget, hisz a Jake Gyllenhaal főszereplésével készülő film (PoP: The Sands of Time) is hamarosan, 2010 májusában tűnik majd fel a mozikban. Miután szépen lezárt egy trilógiát, tavaly ősszel egészen új köntösbe öltöztette az Ubi a herceget, várjuk tehát a folytatást.

                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Jokerx69
2009.10.07. 23:02
VISSZA A HIRHEZ

Kíváncsian várjuk mit dobnak össze. Az előző is nagyon jó volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Menthix
2009.10.08. 00:30
Valószínűleg csak be akarják bizonyítani, hogy még rosszabb PoP-ot is tudnak csinálni mint az előző volt. Semmi remény nincs a sikerre, ha erre a PoP-ra alapoznak.

A filmben még bízom, hogy remek lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!