iPon Hírek

Jön konzolra a Star Trek Online

Dátum | 2016. 05. 13.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A 2010-ben kiadott, ingyenesen játszható sci-fi MMO idén ősszel Playstation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik, jelentette be a Perfect World Entertainment. A konzoltulajdonosok több, mint 130, a történethez illeszkedő küldetésre számíthatnak, olyan Star Trek-színészek közreműködésével, mint Jeri Ryan (Hét-Kilenced), Michael Dorn (Worf), Tim Russ (Tuvok) és sokan mások. Az eddig megjelent két kiegészítő és a nagyobb frissítések szintén elérhetőek lesznek. A fejlesztő Cryptic Studios jelentős módosításokat végzett a játék motorján annak érdekében, hogy a konzolos játékosok friss látványvilággal és játékélménnyel szembesüljenek.
A konzolon szintén elérhető Neverwinter példájából tanulva a Cryptic olyan irányítási sémákat hozott létre, melyek segítségével a játékosok könnyedén navigálhatnak majd az űrben és a földi harcok során is. Valószínű, hogy a platformok kiterjesztése kapcsolatban áll azzal, hogy a Star Trek jogokat birtokló CBS új Star Trek TV-sorozaton dolgozik, melyet jövőre mutatnak be és a pletykák szerint a Star Trek – The Next Generation eseményei után nagyjából 50 évvel játszódik majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Gorder
2016.05.13. 20:19
Jajjaj, hozzányúltak a motorhoz? Egyéni játékra még épp jó, de multira már sok ember i5/i7/sokmag AMD procijával is ilyen 15-25 fps-t hoz. Olyan grafikával, ami már 2010 ben is gáz volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Pogg
2016.05.13. 23:18
Földi harc során nem nagyon kellett új kontroll, már eddig is bent volt a TPS lövölde mód...
A trailer nem rossz, csak erősen Flotta-orientált... ennél kevesebbért is lettek morcosak a klingonok

Gorder, ez fura, mert elég jól kalibrálható engine-jük van, egy régi laptop is röhögve elviszi ha lehúzod, és maxon is nekem simán elketyegett a korábbi 560Ti-n. A grafika tényleg nem összevethető az újabb játékokkal, de a hajók kidolgozása, meg az egyenruhák jól hozzák a Trek hangulatot.
Nem néztem pár hónapja, de most jön majd a TOS, arra vissza fogok menni.
Egy hete jött ki asszem a promó hozzá, nézd azt az epic jelenetet 0:35 körül
https://youtu.be/wE0PARmn6x0
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Gorder Pogg
2016.05.13. 23:39
Igen, pont ez a baj vele. Van, akinél teljesen jó (nekem is 20-25 fps el megy alacsony beállításoknál a munkahelyi gépemen igp-vel), van akinél szárnyal, és vannak az erősebb géppel játszók, akik közül egyre másra panaszkodnak a fórumon, hogy iszonyú dolgokat produkál a játék a Delta Rising óta. De nem nagyon törődnek vele. Sajnos nálam is ilyen, legnagyobb fps ilyen 45, ha a falat nézem Ennyit meg a witcher3 megy ultrán A TOS pack megvan nekem, az összes hajóm hídja a constituion féle. A kedvencem, én is várom, de ilyen körülmények közt nehéz játszani. néha esik az eső mondjuk Risa-n, és ilyen 8 fps t ad.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.05.14. 13:32
"legnagyobb fps ilyen 45, ha a falat nézem"
a falak STO-ban nagyon érdekesek

szegény Hofi jutott eszembe erről, a kórház utáni előadás:
"megtudtam, hogy ezt kirakat-betegségnek is hívják, mert amikor mész az utcán, és ez a szorítás jön, akkor meg kell állni - mármint nem kell, de nem tudsz továbbmenni - és amíg nem múlik, nézegetni kell a kirakatot. Hát, nekem mi jutott? A tűzfal. Ott állok, nézem a falat, odajön egy nénike: Mit tetszik csinálni? Hát mit, fugázok..."

Az eső nagyon jól néz ki Risa-n, a klingonok még mindig ott tornáznak a sziklán? az elmúlt pár nyarat kihagytam, állítólag van új verseny a jet-pack repkedés mellett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. VikMorroHu... Pogg
2016.05.15. 19:34
Azt nem tudom, mi van Risan, de a New Romuluson szoktak tornázni, meg formagyakorlatokat végezni a klingonok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.05.16. 01:13
A Risa előbb volt, mint a Romulan oldal behozatala

Még accolade is van rá, meg kell találni a Mok'bara órát, és beállni közéjük (van rá külön emote).
Ami vicces, csak klingonnak lehet, a flottás karaktert elzavarják a náthásba - pedig Worf anno az egész hajónak tartott Mok'bara órákat...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!