iPon Hírek

Jön konzolra a Zeno Clash

Dátum | 2009. 06. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az ACE Team társalapítója Carlos Bordeu elárulta, hogy a Zeno Clash Xbox 360-as verziója remélhetően hamarosan megerősítésre kerül. A játék az Xbox Live Arcade-ről lesz letölthető, és ha minden igaz, akkor kap még némi extra tartalmat is a PC verzióhoz képest.


"Már tartottunk megbeszéléseket egy lehetséges XBLA verzióról, és jelenleg is tárgyalunk a kiadóval, de még nem zártuk le az ügyet. Nagyon szeretnénk, ha megvalósulna a dolog." - nyilatkozta Bordeu. "Általában mikor portot készít az ember, nagy érdeklődéssel várjak a plusz tartalmakat hozzá az emberek. Akinek pedig már megvan a PC verzió, szintén újra érdeklődni kezdhetnek a játék iránt, mondva, hogy: 'Király, nézd a konzol verzióban milyen új extrák vannak!" - tette hozzá. Igaz nekünk kicsit más elképzeléseink vannak a PC-sek hozzászólásairól...

Az ACE azért választotta az Xbox-ot célkonzolnak, mert a Valve Source motorja optimalizálva van a rendszerre. A Valve játékai közül egyedül az Orange Box jelent meg minden platformra és mint tudjuk ott se nagyon feszültek neki a PS3-as optimalizációnak.

A csapat dolgozik PC-s kiegészítőkön a Zeno Clash 1-hez és már bejelentették a második részt is, ami ha minden jól megy, jövőre jelenik meg.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!