iPon Hírek

Jön nyugatra a CoH Online

Dátum | 2010. 06. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A THQ úgy döntött, hogy nyugaton (pontosabban egyelőre csak az USA-ban és Kanadában) is beindítja a Company of Heroes Online-t. A játék sikeresnek bizonyult Dél-Koreában és Kínában, így érdemesnek tűnt számukra vállalni vele a kockázatot Amerikában is.


A Relic féle Második Világháborús játék MMO változata free-to-play üzleti modellt használ, magyarra fordítva: mikrotranzakciós. Benne van a single-player verzió teljes tartalma némileg módosítva. A storeból csemegézve többek között meggyorsíthatjuk a játékban való fejlődésünket és szerezhetünk néhány extra képességet is. Fontos megjegyezni, hogy ezek jelentős gameplaybeli előnyt nem adnak az ingyenesen játszókkal szemben, csak gördülékenyebbé teszik a játékot.

A CoHO-ban a megszokott állandó fejlődési modellt találjuk meg, a parancsnokoknak (legyenek Axis vagy Allied oldalon) választaniuk kell egy kasztot és a csatákban szerzett pontokból szépen lassan begyűjteni a képességeket. Választhatunk ilyeneket mint gyorsabb egységek vagy nagyobbat sebző mortar csapat. A multiplayer játék maximálisan 8 játékost támogat.


A Company of Heroes Online még idén elindul az USA-ban és Kanadában, az európai dátum egyelőre várat magára, persze ettől függetlenül semmi nem tart majd vissza minket, hogy felkússzunk az amerikai szerverekre...

További információkért irány a hivatalos honlap, az oldalon találtok további screenshotokat és videókat is!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Fifus
2010.06.04. 19:44
Pont Európát kihagyni... Minden multimap európai színtér, itt volt a legnagyobb vérengzés, és itt szeretik legtöbben az RTS-t, mint műfajt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!