iPon Hírek

Jönnek a HP sílécmintás Pavilion noteszgépei

Dátum | 2010. 12. 03.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

A HP kínálatában hamarosan két új, limitált példányszámban készülő Pavilion noteszgép jelenik meg, amelyeken a Rossignol egyes síléceiről már ismert mintázatot fedezhetünk majd fel. A gyártó a termékeket Attraxion és Koopman fantázianévvel ellátott  változatokban dobja piacra és síeléssel kapcsolatos egyedi háttérképekkel, valamint a Rooster TV jóvoltából extrém síelős videókkal is feltölti őket.

HP dv6-3298en (Koopman)
A síelés szerelmeseit megcélzó újdonságok esetében a különleges mintázat Imprint technológiával készül, azaz a vízbázisú festékkel ellátott bevonat nem csak díszíti, de meg is védi a noteszgépeket a kisebb külső sérülésektől, karcoktól és a szennyeződésektől. Az Adobe Photoshop Elements és Premiere Elements programcsomaggal érkező újdonságok HP TrueVision webkamerával is rendelkeznek majd, ami két beépített mikrofont tartalmaz és gyenge fényviszonyok mellett is jó képminőséget biztosít. Az új termékek 15,6 hüvelykes képátlójú, ledes háttérvilágítással ellátott BrightView kijelzőt tartalmaznak.

HP DV6-3299en (Attraxion)
A Rossignol Edition noteszgépek közül a HP Pavilion dv6-3298en típus Koopman dizájnnal érkezik, míg társa, a HP Pavilion dv6-3299en modell már az Attraxion dizájn mintázatát viseli és kifejezetten a hölgyeket veszi célba. A noteszgépek közül a dv6-3298en változat Intel Core i3-480M típusú processzort, 640 GB-os merevlemezt, egy darab 4096 MB-os So-DIMM memóriamodult, valamint egy Mobility Radeon HD 5650-es videokártyát tartalmaz. A dv6-3299en változatban ezzel szemben Core i3-380M típusú processzor, szintén egy darab 4 GB-os DDR3-as So-DIMM modul, egy 500 GB-os merevlemez, valamint egy Mobility Radeon HD 6550-es videó vezérlő teljesít szolgálatot. A noteszgépek DVD-íróval is rendelkeznek, amely a kétrétegű lemezek írására is képes és még LightScribe támogatást is kínál. Az új dv6-osok többérintéses technológiát is támogató érintőpaddal érkeznek és rendelkeznek Gigabites Ethernet vezérlővel, valamint Bluetooth adapterrel is. A WiFi adapterről furcsa módon nem tesz említést a közlemény, de jó eséllyel a Bluetooth mellett WiFi adaptert is pakoltak a noteszgépekbe, hiszen ez ma már az alapfeszereltség részének minősül. Az újdonságok pontos specifikációiról egyébként az alábbi táblázat ad tájékoztatást.


Közös tulajdonság a friss noteszgépek esetében, hogy mindketten előtelepített, 64-bites Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel érkeznek és az Altec Lansing által készített hangszórók, valamint a Dolby Advanced Audio támogatás jóvoltából jó minőségű hangzást kínálnak.

A gyártó a friss noteszgépek ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nem szolgált információval. A két újdonság valamikor január folyamán tűnhet fel a boltok polcain.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. scsika
2010.12.03. 16:42
Szép is okos is!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kiss107
2010.12.03. 18:46
A 480M az egy i5-ös proci. az i3-asokból nincsen 400-as széria!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mythbuster
2010.12.03. 19:49
Nekem egy fekete HP Pavilion DV7 -em van, nekem nagyon bejön a dizájnja, teljesítményben is ott van ahol lennie kell... Remélem ebben a szériában az illesztéseket azért jobban kidolgozták...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. iteq47
2010.12.04. 13:26
@mythbuster
jaja. bátyámnak is 7ese van. nagyon szép, és minőségi cuccli
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. rubex
2011.02.12. 11:06
Én örülnék, ha a kicsi párom megajándékozna egy ilyennel Tolom is az orra alá rendesen a cikkeket, mint pl ezt: http://on.fb.me/fVOkFS
Szöveg mellé: jajjj Drágám, tudod, hogy milyen vagyok, összetörök mindent, és ez legalább kibírná, hogy olyan béndzsa vagyok DDD
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!