iPon Hírek

Jönnek a SEGA verekedős játékai a 90-es évekből konzolokra

Dátum | 2012. 11. 22.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A SEGA bejelentette, hogy a 90-es évek verekedős játékai, a Fighting Vipers, a Sonic the Fighters és a Virtua Fighter 2 hamarosan meg fognak jelenni PlayStation Networkön és Xbox Live Arcade-en is. A SEGA azt is elmondta, hogy mindegyik játékban lesznek acsik és trófeák, és online multiplayer mód is, és mindegyik teljes verziója az eredeti játéktermi verekedős daraboknak. (Reméljük a pénzbedobós részt kihagyták).

A Sonic the Fighters eredetileg 1996 májusában jelent meg a japán játéktermekben, a játékmechanikák a Virtua Fighter sorozatén alapultak. A darabot később GameCube-ra és Playstation 2-re is kiadták a Sonic Gems Collection részeként. A Fighting Vipers egy évvel korábban, 1995-ben jelent meg, és később Sega Saturnra is kiadták, és ez is a Virtua Fighter szérián alapult. A trió harmadik darabja, a Virtua Fighter 2 1994-es japán játéktermi darab, amely egy évvel később Sega Saturnon is megjelent.

A megjelenési dátumok kicsit furcsák: PlayStation Networkön mindegyik játék december 5-én jön ki Európában 3,69 Fontos / 4,49 Eurós áron, míg az USA-ba november 27-én érkeznek és 4,99 Dollárért lesznek megvásárolhatóak. Xbox Live-on a megjelenés dátuma nálunk és a tengerentúlon is november 28. A játékok ára 400 Microsoft pontot kóstál. PC-s verzióról sajnos nem esett szó.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Janus27
2012.11.26. 04:08
Lehet hogy csak a video alacsony felbontása miatt, de PC-n egy AM2-es emulátorral sokkal szebb ez a játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!