iPon Hírek

Jönnek a SOCOM: Special Forces DLC-k

Dátum | 2011. 10. 19.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A PlayStation 3-as taktikai lövöldöző játék, a hosszú életű SOCOM franchise darabja,  a Special Forces ingyenes DLC-t kap, jelentette be a Sony a PlayStation blogon. Visszatér a sorozat történetében talán legnépszerűbb játékmód, a Demolition, és új pályákat és karakter skineket is kapunk. Aki nem ismeri a Demolition Mode-ot, annak elmondjuk, hogy a dolog arról szól, hogy két csapat küzd a pályán elhelyezett bombáért. Ha egy csapat megszerzi a bombát, el kell juttatnia az ellenfél bázisára, beélesíteni, és megvédeni, amíg a bázis meg nem semmisül.

A pakkban lévő négy új pálya között két visszatérő klasszikust is találunk (Bitter Jungle és Ruins). A Bitter Jungle-ben a városból kell eljussunk a vadonba, a Ruinsban pedig ősi romok között kalandozhatunk. A Departure egy metróállomáson játszódik, az Overflowban pedig egy gát körül bonyolódnak az események. A négy térkép nem csak a Demolition típusú játékot, hanem a többi alapjátékban szereplő módot is támogatja. Ezen kívül a meglévő pályák közül hat kap Demolition támogatást, így összesen 10 pályán lesz játszható ez a mód.

A pakkal érkező két új fegyver a HS-C3 és az 552. A HS-C3 tűzgyorsasága alacsony, de az általa okozott sebzés nagy, a fegyver pontossága pedig kiváló. Az 552 sebzése és tűzgyorsasága átlagos, ám a fegyver igen pontos, ha lövés közben mozdulatlanul állunk. A csomagban nem kevesebb, mint hat új karakter skin található (Specter, Jester, Bastion, Ahmed, Dimitri és Steiner).

A pakk megjelenésének alkalmából dupla xp-s esemény lesz a jövő héten. Mindenki részt vehet benne, aki letöltötte az ingyenes csomagot. Ez ráadásul még nem minden. A jövő hónap elején jelenik meg a következő pakk, az Evac Co-Op, amely egy új co-op pályát, két új fegyvert és újabb hat karakter skint tartalmaz. A pakk ára 4,99 euró lesz.

Az Evacban az ellenség vonalai mögött harcolva kell eljussunk az evakuációs pontig, és megvédeni a helyet, amíg a segítségünkre küldött jármű megérkezik. Az Evac a hat eredeti co-op küldetésben és az új helyszínen (Onslaught) is működik. Az Onslaught támogatja az eredeti Espionage és a Takedown co-op módokat is.

A csomagban található két új fegyver közül az AM50 tölténytára nem túl nagy, és a fegyver meglehetősen lassú, ám egyetlen lövés megöli az ellenfelet, bárhol is találjuk el. A másik fegyver, az M82A1A tűzgyorsasága és tölténytára szintén kicsi, ám ezt ellensúlyozza, hogy az előző fegyverhez hasonlóan egy lövés elég az ellenfeleknek.

A hat új karakter skin (Hunter, Python, Mystic, Jalil, Nasir, Renzo) már csak hab a tortán.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!