iPon Hírek

Jönnek a Toshiba új Excite táblagépei és a Satellite C sorozatú notebookok

Dátum | 2013. 06. 04.
Szerző | gabi123
Csoport | NOTEBOOK

A Toshiba új Excite sorozatú táblagépei nagy teljesítményt és a magas szintű multimédiás képességeket nyújtanak. A gyártó friss, 25,7 cm (10,1") képátlójú Excite táblagépének kínálata három különböző változatból áll. Az Android 4.2 Jelly Bean rendszernek köszönhetően a Toshiba Excite Pure, Pro és Write változatai maradéktalanul kiszolgálják a felhasználói igényeket. Egy opcionális, billentyűzettel egybeépített tok (Toshiba Keyboard Cover) is rendelkezésre áll minden verzióhoz tartozékként, vagy a későbbiekben külön megvásárolható kiegészítőként. Ez az eszköz egy, a gyors és pontos szövegbevitelt lehetővé tevő beépített mechanikus billentyűzetet tartalmaz, és egyben védi is a táblagépet.

Az új modellek stílusos ezüst színben kaphatók, csúszásgátló, pontozott mintázattal a biztos fogás érdekében. Minden variáns mindössze 10,5 mm vastagságú, az alapmodell csupán 600 gramm. Teljes tömege az opcionális, beépített Bluetooth billentyűzettel rendelkező védőborítással is mindössze 1,1 kg. Minden verzió nagy méretű, 25,7 cm (10,1") képátlójú, 16:10 oldalarányú kapacitív, tízujjas érintőképernyővel rendelkezik. Az Exite Write Corning Gorilla Glass 2-je a képernyő fokozott védelmét biztosítja a karcolások és ütődések ellen. Az új Excite táblagépek akkumulátor-üzemideje impozáns, akár 10 óra egy feltöltéssel.

Ezen általános tulajdonságokon felül az új Toshiba Excite táblagép-sorozat különböző modelljei az adott verzióra jellemző különleges funkciókkal rendelkeznek. A NVIDIA Tegra 4 Quad-Core SoC-kal operáló Excite Pro és Write a teljesítmény ideális egyensúlyát nyújtja, erős 3D-s grafikával, megfelelő energiahatékonysággal. Legyen szó gyors internetes böngészésről, HD minőségű fényképek készítéséről, vagy játékok futtatásáról, a 2560 × 1600 pixel felbontású PixelPure kijelző és a Tegra 4 ellát minden feladatot. Két beépített harman kardon hangszóróval és a DTS Sound hangzásjavító technológiával, az Excite Pro és a Write a hangminőséget terén sem vall szégyent.

Mindezen túl, az Exite Write a Toshiba új, táblagépekhez kifejlesztett digitalizáló funkciójával, egy, a gyors és intuitív bevitelt segítő digitalizáló tollal és a TruNote kézírás-felismerő alkalmazáscsomaggal is rendelkezik. A digitalizáló tollat úgy tervezték, hogy a valódi tollat és papírt használó kézírás érzetét nyújtsa. A Toshiba fejlesztései lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy vázlatokat, feljegyzéseket, firkákat hagyjanak a képernyőn, és valós időben digitalizálják azokat, melyek ezáltal a szerkeszthetővé válnak a legelterjedtebb Office alkalmazásokban. A TruNote segítségével egyszerű tollvonással lehet keresni a dokumentumok között. A TruCapture fukció különösen hasznos, ha a webkamerával szeretnénk egy irodai tábla tartalmát másolni és digitális formában tárolni a tableten. Ezekkel a kiegészítő funkciókkal az Excite Write szabadidős és professzionális használatra egyaránt ideális.

Az elérhető árú Excite Pure is sokoldalú táblagép funkcióit nyújtja. Az NVIDIA Tegra 3 SoC teljesítménye sem korlát a netezés, a multimédiás tartalmak lejátszása vagy a játékok futtatásra során. Az eszköz támogatja a háromdimenziós játékprogramokat és csatlakoztatható a legnépszerűbb játékkonzolokhoz és -vezérlőkhöz. Minden új Excite táblagép számos hasznos szoftverfunkciót tartalmaz, köztük a Toshiba Resolution+ eszközkészletét, mely a színek, a kontraszt és az élesség javításával, valamint a képzaj csökkentésével biztosít jobb minőségű megjelenítést. A szoftverek között megtalálható ThinkFree Office for Android, valamint a Pro és Write verziókon megtalálható WiFi Certified Miracast 2, mellyel vezeték nélküli kapcsolaton keresztül küldhetünk tartalmakat a táblagépről egy nagyképernyős TV-re. Ezen kívül közvetlenül elérhető a Google Play áruház, több mint 700 000 letölthető alkalmazása. Specifikációk:

Toshiba Excite Pro és Excite Write Android 4.2 táblagép

Toshiba Excite Pure Android 4.2 táblagép

A Toshiba Excite Pure, Pro és Write 2013 harmadik negyedévétől kerül az európai boltokba, a várható vételárak egyelőre nem ismertek. A kellemes ár-érték arányú, új, Satellite C-sorozatú laptopjok számos különböző kialakításban készülnek. Néhány modellt 15,6”-es (39,6 cm) érintőképernyővel is elláttak. Az megnyerő megjelenésű család tagjait általános felhasználásra, a mindennapos számítógépes feladatok ellátására tervezték.

A dizájn legkiemelkedőbb elemei a lekerekített sarkok, a körkörösen világító bekapcsoló gomb, valamint a kijelző alatt, a bal oldalon található logó. Az új C-sorozat számos különböző színben és eltérően textúrázott felülettel érhető el. A C50, C50D, C50t, C50Dt, C70 és C70D modellek matt fekete, csíkosan textúrázott burkolattal készülnek. A C55, C55D és C55t, valamint a C75 és C75D variánsok számos fényes, modern színben kaphatók. A szigetes kialakítású billentyűzet kényelmes gépelést tesz lehetővé. A Satellite C-sorozat kétféle kivitelben érhető el. A 15,6”-es (39,6 cm) kiadásokat és a 17,3”-es (43,9 cm) notebookok egy részét HD felbontású kijelzővel látták el, és a 17,3”-es (43,9 cm) változatok között HD+ felbontású példány is található.

A textúrázott mintás fekete Satellite C50t-t, az ezüstszínű C55t és C55Dt notebookokat a Toshiba érintőképernyővel látta el. Segítségével a felhasználók könnyebben kihasználhatják a legtöbb modellre előtelepített, Windows 8 operációs rendszer efféle vezérlésre kialakított előnyeit. Az új Satellite C osztály feladatkörébe egyaránt beletartozik az egyszerű irodai alkalmazások használata, a digitális kommunikáció, az internetezés, valamint a multimédiás tartalmak megjelenítése is.

Toshiba Satellite C-sorozat – kiváló ár-érték arányú, általános felhasználásra szánt notebook

Az új Satellite C-sorozatú notebookok az európai boltokban 2013 második negyedévétől kaphatók, az összegekről egyelőre nincs információnk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Tibike1993
2013.06.04. 20:48
Nem rossz gépek!! Ezek jó ár/érték aránnyal szoktak rendelkezni, de nem bízok a Toshibában Sajnálom, ez az én bajom tudom. Inkább választok drágább, de megbízhatóbb márkát, mint ezt, még ha jó termékei is vannak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!