iPon Hírek

Jönnek a W960 Walkman mobilok

Dátum | 2007. 11. 08.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Útjukra indította a W960 Walkman mobilok első szállítmányait a Sony Ericsson, így azok nemsokára a boltokba is kerülhetnek világszerte.

Az új mobilok egyebek mellett UMTS technológiát is alkalmaznak, amelyet egyre gyakrabban emlegetnek 3GSM-ként abban a reményben, hogy előbb-utóbb ledöntheti trónjukról mind a 3G-t, mind pedig a GSM-et, egyeduralkodóként véve át a helyüket.

Ellátták továbbá WiFi-kapcsolattal is, így nyilván ennek is meglesz a maga hatása a mobilok amúgy is eléggé túltöltött piacára. De a legfőbb attrakciója természetesen nem is ez - elvégre nem véletlenül tervezték kezdettől fogva médialejátszónak: jó 8.000 zeneszámot tárolhatunk rajta, amelyek közül 2,6 colos érintőképernyőn válogathatunk. A kijelző emellett csatlakozik egy 3,2 megapixeles kamerához is - ha pedig a mobilt oldalra fordítjuk, úgy "szélesvásznon" is nézhetjük rajta a videófájlokat.

Így elsőre csak egyetlen színben, Bakelit Feketében (Vinyl Black) kapható, ami a közönséges feketétől csak annyiban különbözik, hogy "muzikálisabban" hangzik.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.08. 09:18
Útjukra indította a W960 Walkman mobilok első szállítmányait a Sony Ericsson, így azok nemsokára a boltokba is kerülhetnek ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!