iPon Hírek

Journey: a TGC újabb csodás utazásra invitál

Dátum | 2010. 12. 11.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A TGC (ThatGameCompany) név ismerősen hangozhat azoknak, akik játszottak már a nem éppen szokványos flOw és Flower nevű játékokkal. A cég mindig is híres volt arról, hogy nem szokványos programokkal jelenik meg a piacon, hanem a művészet, az érzelmek, és az emberi interakciók érdekes keverésével állítanak elő maradandó és teljesen egyedi élményeket. Legújabb online játékuk a Journey (Utazás) névre hallgat, és feladatunk bejárni benne szabadon egy gyönyörű misztikus világot, egy ismeretlen utazóval.

Főhősünk egy ismeretlen világban ébred, amit, bejárhatunk, berepülhetünk, miközben megismerjük az eredetileg ott élt civilizáció történelmét, épületeit. Külön érdekesség, hogy a játék online volta miatt összefuthatunk más utazókkal, akikkel együtt vándorolva teljesen megváltoztathatjuk a kalandot, amit átélünk és ezzel egyedi és varázslatos szituációkba kerülhetünk.

A játék fő ismertetőjegyei:

Intuitív irányítás és tapasztalati rendszer: Minden játékos szakértelmétől és hangulatától függően a saját tempójában ismeri meg és formálja a világot.

Hatalmas és látványos környezet:
Teljes dinamikus homok és ruha animációk. A homokdűnék mozognak, ahogy a szél és a játékos léptei, cselekedetei mozgatják őket.

Új Online tapasztalat: A játékosok játszhatnak egyedül, vagy összeállhatnak idegenekkel és barátokkal és ezáltal teljesen megváltozik a kaland.

A játékról most megjelent egy gyönyörű videó, amit azoknak, akiket érdekel a játékművészet, érdemes megnézni. A Journey PlayStation 3-ra érkezik majd valamikor jövőre (PSN cím lesz)

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Canabis
2010.12.11. 19:12
ze zseniális , az alapötlet is tetzsik, a grafika is, na de a hangulat eszmélet módon bejön
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. benceecneb
2010.12.11. 20:30
Kár, hogy PC-re nem jön ki. Nekem is nagyon tetszik a leírás, és a videó alapján.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Canabis
2010.12.11. 21:14
bár arra kíváncsi lennék, hogy milyen "kalandok" lesznek a játékba, igazából nem nagyn tudom elképzelni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. dongo84
2010.12.12. 00:33
Eszméletlen....ez már tényleg művészet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. shaddam
2010.12.12. 14:39
Ennyit arról az urban legendről hogy konzolon csak redneck ótvarságok vannak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Canabis
2010.12.12. 21:22
hát konzolon vannak legjobb játékok gondolkodok is egy ps3-n uncharted 2, hravy rain ezek akkora címek h hihetetlen, pc-n már 3 éve csak az indie játékok kötnek le.
puzzle agent, world of goo, machinarium, más értelems játékot nem is nagyon tudok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. csigabigaf
2010.12.12. 23:27
Most ez amolyan 2.5D sidescroller? Vagy csak nekem tűnik úgy hogy minden felvétel ami gameplay-nek nem cutscene-nek tűnik az balrol jobbra sétálós. Nem egészen érteném hogy lehet felfedezni kalandozni egy egyenes úton.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!