iPon Hírek

Jövő februárban jelenik meg a Kingdom Come: Deliverance

Dátum | 2017. 06. 12.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A cseh Warhorse Studios által készített, realisztikus világot és játékmenetet kínáló szerepjáték, a Kingdom Come: Deliverance eredetileg 2015-ben jelent volna meg. Ezt később 2016 nyarára, majd 2017-re csúsztatták, de most bejelentették, hogy a legújabb dátum 2018. február 13. Már ha addig nem jelentenek be egy 2019-est ugye.
A közleményhez új trailer is érkezett, mely a történetre fókuszál, tele brit akcentussal, páncélos vitézekkel és erőszakkal. A helyszín a 14. századbeli Cseh Királyság, a főszereplő Henry, egy kovács fia, akinek békés élete egy zsoldoscsapat támadása során hullik darabokra. Az attakot maga Sigismund király rendelte el, és a végére csak hamu maradt a fiú falujából. Henry sikeresen túléli a borzalmakat és megfogadja, hogy ezentúl az ország jövőjéért harcol – bele is keveredik egy véres polgárháborúba. Az utóbbi két évben meglehetősen sok dolgot tudtunk meg a játékról, kezdve a hatalmas, valósághű, nyílt világtól a történelmi pontosságon át a szerteágazó sztoriig, melyben a küldetéseket a stúdió szerint többféle módon is megoldhatjuk majd - kíváncsian várjuk, milyen lesz a végleges változat.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Busterftw
2017.06.12. 12:58
Varom mar, kellene valami hasonlo mint a Mount and Blade
Mondjuk abbol is johetne mar igazan a folytatas minel elobb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. cheatergs
2017.06.12. 14:07
"Cseh királyság", "brit akcentus", "Henry", "Sigismund", "valósághű"; "történelmi pontosság".
H sikerült ezeket a szavakat összeválogatniuk?

Feltételezem, h Sigismund Luxemburgi Zsigmondot jelöli, mivel más királyt nem láttam a csehek trónján a 14. században.
Csak akk azt nem vágom, h a "Zsigmond király" és a "rendelte el" h illenek össze ebben az évszázadban, mert Zsigmond az 1387-es "trónra lépése" ellenére úgy az 1400-as évek elejéig épp csak halott nem volt, uralkodni nemigen maradt ideje a nemesek foglyaként.

Az meg valószínű, h vendettázó MC nem több, mint egy felségáruló család mázlista tagja, tekintve, h általában a nemesek voltak a középkori országok fő kerékkötői és hazaárulói.
Szal én már most nem érzek együtt a protaggal, próbálhatnak nekem itt hálivúdkodni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Meteoreso
2017.06.12. 16:46
"Az utóbbi két évben meglehetősen sok dolgot tudtunk meg "
Két év alatt játékot lehet írni, ez meg már lassan 3 évet csúszik !!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. eltevettlo Meteo...
2017.06.13. 09:44
sokan belekötnek, hogy minden egyben van a játékban, sztori, kezdő küldetések- az étel idővel megromlik, amit beletehetsz mások ételébe, hogy megmérgezd őket. viszont a fight rendszert azt szidják, bill/egér kombóval szinte használhatatlan. talán azt cserélik le mégis? annak örülnék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!