iPon Hírek

Jövő héten egyjátékos kampányt kap a World of Tanks

Dátum | 2017. 08. 17.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A World of Tanks ugyebár egy kompetitív multiplayer játék: ezzel vált ismertté, és ezért szereti világszerte több millió rajongó. Úgy látszik azonban, hogy a Wargaming be szeretne rántani egy olyan közönséget is, aki ettől alapvetően idegenkedik, és az egyjátékos élményeket keresi. Ezért vágtak bele a War Stories néven futó egyjátékos kampány fejlesztésébe, ami az ígéretek szerint epizodikusan fog megjelenni - az első rész augusztus 22-én, azaz jövő hét kedden érkezik. A War Storiesban alapvetően megtörtént háborús eseményeket élhetünk majd át újra, azonban lesznek fikcionális küldetések. Itt egyelőre olyanok hangoztak el, mint egy képzeletbeli tankos támadás Nagy-Britannia ellen a második világháborúban, összeütközés a szovjetek és a szövetségesek között a megszállt Németországban, vagy éppen egy olyan háború, amit a kubai rakétaválság indított el. A Wargaming elmondása szerint a War Stories egyedül, vagy kooperatív módon is játszható lesz, és készítenek egy új tutorialt is, hogy a kezdő játékosokat bevezessék a tankozás alapjaiba.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. thestock
2017.08.17. 16:13
Gondolom megoldják hogy a prémium lőszert el lehessen szórni a single részben is :-D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Levy_Szh
2017.08.17. 16:26


Hmm talán megéri bekukkantani ?
Annak idején sokat toltam aztán amikor elértem a T8ig jött a legnagyobb élményrombolás, az ellenfél túl sokszor Tier 9 v 10 akire rálősz nevet visszalő te meghasz.

ugyanez warsipnél is eljutni a t8ról a t10 lassú és szenvedéssel teli.
És persze a T10esek egyből a t8asokat vanhitelik -.-

Word of Tank Stories
1játékos vagy coop nagyon ígéretes majd meglátjuk
warshipsnél is a coop csaták elég jók lettek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. xcomman Levy_...
2017.08.17. 16:51
Azért elég sokat javítottak az elmúlt időszakban az mm rendszeren. Nem tökéletes, de nagyságrendileg jobb mint régen. Gyakran találkoztam olyan mezőnnyel, hogy mindenki 10-es vagy 9-es vagy 8-as volt.. 2 tier különbséget régen láttam már. Ezalatt meg nem játszok, de gondolom ott a nagyobb népesség miatt jobb lehet a helyzet. Arról meg nem szabad elfeledkezni, hogy ha prémium tankba nyomod akkor simán összerak nagyobbakkal a kis mocsok.

Egyébként egy jobb legénységgel (3 skill minimum) a nagyobb tankokat is belőheted, ha jó helyen találod el. Megölni valszeg nem fogod, de hozzájárulsz ahhoz, hogy nyerjen a csapatod.

thestock: Lesz lesz, nem aggódj emiatt

A singlet meg várom Régóta hiányolom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Levy_Szh xcomm...
2017.08.17. 17:13
hány éve is 3
Tigrics legény segge elérte az első skillt ( elösször huzd fel 100% aztán lehetett csak skilt választani amit szintén huzz fel 100% a köviért )
Ma is így van még ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. xcomman Levy_...
2017.08.17. 17:24
Ofc és egyre lassabban fejlődnek Még prémium tankban és előfizetéssel is. A boostereket már nem is mondom inkább... Azt azért hozzátenném, hogy noob vagyok/voltam és emiatt csatánként elég kevés xp folyt be. Az utolsó 2-3 hónapban ment valamivel jobban, átlag 2000 wn8, de még ez sem kiemelkedő Mostanában viszont már nem játszom vele, mert nincs rá időm...Lassan 2 hónapja, hogy abba hagytam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. markangabo...
2017.08.17. 17:38
A cikket kiegésziteném, hogy csak Konzolra jon ez a cucc. (Egyelore)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. norman81
2017.08.18. 17:47
Tier III-VI ig játszok, addig még egy vesztes körböl is ált + kredittel és 2xx+ XP-vel kijövök, VII már necces, ott már befigyelnek a - körök, Van VIII-as gépem is,de ott már 10-ből 6-7 kör durván minuszos. Ha kereditet gyüjtök a kicsikkel ,akkor a nagy nem halad XP ügyileg, ha a nagyot tolom a kredit fogy, a normal acc kb VII szintig ok, utánna szívás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tokoscsavo
2017.08.21. 14:08
Pc-re nem is jön, vagy csak később jön, mint a konzolos verzió?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!