iPon Hírek

Jövő héten indul a Mytheon béta

Dátum | 2010. 04. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A True Games Interactive (kiadó) és a Petroglyph (fejlesztő) ingyenesen játszható MMORPG-jének nyílt bétája jövő héten, pontosabban április 28-án indul. A játékról utoljára 2008-ban adtunk hírt, azóta sikerült kész közeli állapotba hozni.

A Mytheon lényegében egy akció-RPG stratégiai elemekkel, melyben Energia köveket (Power Stones) kell gyűjtenünk, amiket megfelelő helyre rakva kegyenceket idézhetünk magunknak, illetve épületeket húzhatunk fel, hogy segítsenek a csatában. Amint azt a címéből is kitalálhattátok, a Mytheon az ókori görög mitológiára épít.


A játék természetesen annyira ingyenes, mint az összes többi: a fizetési modell a szokásos mikro-tranzakciós lesz. A nyílt bétával már elindul a játék boltja is, a teszt alatt a játékosok időnként kapnak majd pénzt, amit elkölthetnek itt. Lesz majd egy limitált prémium pakk is, a Champions of Mytheon, ez májustól lesz kapható. Aki ezt megvásárolja, az örökös árengedményt kap a boltban, illetve számíthat majd néhány exkluzív ajánlatra is (tárgyak, tartalmi előzetesek). Ezen kívül előbb kezdhet majd mint mindenki más, aminek köszönhetően gond nélkül lefoglalhatja majd a hősének választott nevét. Akit érdekel, annak érdemes résen lenni, a Champions of Mytheont 2000 példányban tolják csak ki ugyanis. Az árát még nem tudni.

További információkért irány a hivatalos honlap, a béta indulásával valószínűleg frissül majd.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Fix3r
2010.04.21. 18:48
Erősen Battleforge utánzatnak tűnik csak kártyák helyett kövekkel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Kriptaszok...
2010.04.28. 21:50
Elég kajli lett a játék beteszteltem...de...kár volt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!