iPon Hírek

Jövő héten jön a Chronicles of Spellborn

Dátum | 2008. 11. 27.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A feltörekvő új fantasy MMO csoda a Chronicles of Spellborn ma jelent meg Németországban, Ausztriában és Svájcban. A többi európai országba csak jövő hétre várható (kivéve Angliát, mert ott csak Januárban jön, ugyanis érdekes módon egy kalap alá vették őket Amerikával, Ausztráliával és Új-Zélanddal).


A minket érintő régióban lesz Angol, Francia és Német nyelvű szerver, amik várhatóan december 5-én indulnak be élesben. Így tehát aki az ingyen játszható részére kíváncsi a játéknak, az ekkor kezdhet bele a krónikába. Hozzá kell viszont tenni, hogy az ingyen játszható része nagyon le van korlátozva, mindössze az első néhány szintig terjed. Ez körülbelül arra elég, hogy eldöntse az ember, előfizet-e vagy sem. (Talán szimpatikusabbnak tűnik a pár más MMO-nál alkalmazott ~10 napos próbaidőszakos verzió. Ilyen van például a WoW-nál, LotRO-nál.)


Angliában élő honfitársainknak azt tudjuk mondani, hogy ők sajnos az ingyen játszható résszel is pórul jártak, ugyanis az Acclaim szűri az IP-ket, így onnan nem lehet felmenni játszani az ingyenes résszel sem.

A játék fejlesztői szerint a Spellborn erős oldalai a harcrendszer és a relatíve erős AI.

Korábbi hírünk a játékról itt olvasható.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2008.11.27. 20:10
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!