iPon Hírek

Jövő héten jön a Darkfall

Dátum | 2009. 02. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A független görög fejlesztőktől (Aventurine) származó Darkfall online jövő héttől lesz letölthető.


A játék 42 euróba fog kerülni, melyben 1 hónap játék foglaltatik benne. Ezt követően a havidíj 11,77 euróba fog fájni, írták a hivatalos honlap fórumának hírek részlegébe a fejlesztők. A megszokott módon itt is, ha egyszerre hosszabb időre fizetünk elő, akkor kedvezményt kapunk. 3 hónapnál 10%-ot, 6 hónapnál 15%-ot (az árak az ÁFÁt nem tartalmazzák).

Előrendelni még nem lehet, de az elkövetkezendő pár napban bármikor számíthatunk rá. Ha érdekel valakit a játék érdemes odafigyelni erre, mivel az Aventurine korlátolt számban árusítja csak, hogy a szerverek ne legyenek kitéve túl nagy terhelésnek.

Annak ellenére, hogy csak európai indítás lesz a jövő heti, az Észak-Amerikai játékosoknak is adtak lehetőséget a játékba való becsatlakozásra azzal a plusz engedménnyel, hogy az amerikai szerverek elindulásánál ingyenesen áttelepülhetnek.

A Darkfall egyébként egy abszolút PVP MMO lesz, a megszokottól eltérően itt szinteket sem lépegetünk, halálunkkor pedig bárki kilootolhatja megtört testünk maradványait, ezáltal megfosztva minket teljes felszerelésünktől és tárgyainktól. Fontos még megemlíteni, hogy a játék ügyesség-alapú, azaz például nekünk kell célozni ha íjászkodunk, nem úgy megy, hogy csak kijelölünk valakit és rátenyerelünk a gyorsbillentyűre.


További információk a hivatalos honlapon találhatók.

Városok és látnivalók trailer:
                           

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.02.19. 18:35
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. leviske
2009.02.19. 18:51
A trailer nem fogott meg. Az meg, hogy MMO... csak rá tesz egy lapáttal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2009.02.19. 19:23
Ez az a játék amiről mindenki hallott, mindenki látta és vélhetően létezik is, de senki nem próbálta
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!