iPon Hírek

Jövőre csúszik az Uncharted 4

Dátum | 2015. 03. 12.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Az eredetileg az idei ünnepi szezonra tervezett Uncharted 4: A Thief's End nem jelenik meg idén, csak valamikor jövő tavasszal. Ezzel tulajdonképpen folytatódik az utóbbi években tapasztalt trend, mely szerint a Sony belsős játékai rendszeresen, és olykor viszonylag sokat csúsznak: a DriveClub, a The Order: 1886 és a Bloodborne sem készült az eredetileg kitűzött időre. Neil Druckmann, a játék kreatív igazgatója elmondta, mióta először mutatták be a játékot, teljesen összeállt a történet, és már tudják azt is, milyen játékelemekre van szükség. "Innentől kezdve egyértelművé vált, hogy a játék jóval nagyobb lesz, mint azt eredetileg gondoltuk. Miután ennyi évet eltöltöttünk Nathan Drake-kel, nagyon közel került a szívünkhöz, így nagyon fontos számunkra, hogy megfelelő módon zárjuk le a történetét. A játék minden része megérdemli a legalaposabb figyelmünket, ezen kívül a történetmesélésnek nagyon részletesnek kell lennie, és az ütemezés is nagyon fontos". Így viszont érdekes lesz látni, milyen nagy címmel rukkol elő a Sony az idei ünnepi szezonra, egyelőre ugyanis nincs AAA-kategóriás játék bejelentve akkorra, és vélhetően ha elkészülne addigra egy nagy exkluzív, arról már tudnánk - ha máshonnan nem, hát szivárgások útján. A Sony persze viszonylag sikeresen megúszta az előző karácsonyi szezont is több nagyobb cím nélkül, idén azonban a konkurenciától ősszel érkezik a Forza Motorsport 6, a Rise of the Tomb Raider és a Halo 5 is - utóbbi ellen főleg Amerikában jönne jól egy erős exkluzív a Sony részéről. Addig is, tekintsétek meg az Uncharted 4 már korábban bemutatott 15 perces játékmenet-előzetesét, csak ezúttal rendbe rakott színpalettával - az eredeti PlayStation Experience-es demózásnál ugyanis némileg el voltak csúszva a színek.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. i2k010
2015.03.12. 12:28
Az A.I. továbbra is buta mint a s**g.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. predike07
2015.03.12. 20:33
Úgylátszik kezdenek rájönni,hogy a játékosok nem elégszenek meg félig kész játékokkal és elegük van abból,hogy ők fizessenek egy ugymond tesztelésért.A tavalyi év így csordogált el.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. codex
2015.03.12. 22:18
Ez valami iszonyatosan szép, és hangulatos. Hallottam hírét az Uncharted grafikájának, de sosem vettem a fáradtságot, hogy megnézzem. Ez tényleg elképesztő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Korb_Zolta...
2015.03.13. 01:52
Ez az a játék ami miatt már érdemes PS4-t venni. A korábbi részek is a legjobbak közé tartoztak. A "rossz kutyák" tudnak game-t készíteni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. sensorprim...
2015.03.14. 09:06
inkább csinálnának újra crash bandicoot-ot
nem is értem mér van mindenki oda ezért a tombraider+gears of war klónért
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Korb_Zolta...
2015.03.15. 17:28
Igen, Crash Bandicoot is jól jönne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!