iPon Hírek

Jövőre jön a Criterion féle NFS!

Dátum | 2009. 11. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az EA Games elnöke, Frank Gibeau megerősítette, hogy 2010-ben jelenik meg az első Criterion által fejlesztett Need for Speed játék, melyet várhatóan évente követ majd egy új rész. "A jövő esztendő Need for Speed játéka már egy ideje készül a díjnyertes Criterion Studio keze alatt!" - jelentette be a befektetőknek tartott szokásos konferencián tegnap.

A Burnout Paradise fejlesztőjéről már egy ideje tudtuk, hogy ő kapta meg azt a hálátlan feladatot, hogy "felrázza" a szériát. Elmondásuk szerint ez nem azt jelenti, hogy nem lesz több Burnout, csak azt, hogy egy időre félreteszik. A hírt még júniusban közölte John Riccitiello. Az ő NFS-ük ha minden igaz, akkor a Shift és a Nitro irányvonalát igyekszik majd követni, melyek azzal a céllal készültek, hogy újraindítsák a neves szériát.

"Az elmúlt néhány évben nem sikerült elég erős hátteret biztosítanunk a franchisenak, ennek sajnos a minőség itta meg a levét." - vallotta be Gibeau. Jól feladták a leckét a brit csapatnak, reméljük ezúttal is csodát tesznek.

NFS: Shift tesztünkhöz katt ide.
                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. YuGabe
2009.11.10. 21:44
Erőteljes rángatózásba kezdett a vállam a cikk láttán. Gyakorlatilag nem tudom mit mondjak. A zsír Burnoutokat készítő zsír Criterion a szar NFS szériát próbálja meg hatodszorra újjéleszteni... EJJJhh...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. TescoZsomi
2009.11.10. 22:18
A Shift nem egy rossz csapás az NFS-nek, csak idő kell, mire átszokik a nép a hosszú évek óta tartó "félkézzelalegszarabbbillenytűzettelisfélnapalattvégigtolom"-ról erre. Nekem nagyon tetszett, bár erősen hiányoltam a kormányt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Azrael
2009.11.10. 22:56
Ha csak fele annyira rontják el az optimalizációt mint a Shift-nél, akkor még jó is lehet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!