iPon Hírek

Jövőre jön csak a Vita hozzánk

Dátum | 2011. 08. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony megerősítette, hogy új marokkonzolja rendre megérkezik Japán, Hong Kong és Taiwan területén, még az idén. Az Egyesült Államokban, Európában és a többi ázsiai régióban viszont csak a jövő év elején fut be. Kaz Hirai egyébként nem úgy jelentette az információt, mint késést. A cég fontosnak tartja, hogy már a megjelenéskor legyen stabil játékkínálat az új hardverhez.

Biztos az is, hogy a Nintendo 3DS árcsökkentése ellenére a Sony nem enged a Vita nyitóárából. Ez nem annyira meglepő, tekintve a gyártási költségek és a két gépbe szorított technológia közti különbség nagyságát.

"Annyi mindent szorítottunk az eszközbe, hogy így is nagyon megfizethető árat kapott. Nem kell árat csökkentenünk, mert valaki más, aki a videojáték üzletben részt vesz, így tett."

A Nintendo 3DS mindennek ellenére nagyon rosszul teljesít, vita tárgyát képezi az ár, a játékkínálat, illetve az egyes játékokba bevezetett mentési rendszer. Ezek esetében a játék közvetlenül a kazettára ment, amit később nem lehet letörölni, így az már nem vehet részt használtjáték kereskedelemben.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. HUFEUR
2011.08.05. 14:09
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a Vita akkora bukás lenne majd, mint a 3DS, rosszat sem hallottam róla még csak Nintendo fanboyoktól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szucseee
2011.08.05. 16:09
Szerintem a Vita, EPIC WIN lesz. Ezt Psp tulajként mondom. 2006-ban vettem Franciaországban és ha belegondolok abba, hogy megérte-e az árát így több mint öt év alatt,... zúzok egyet valamelyik God of War-ral és azt mondom : IGEN!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gyigyo
2011.08.08. 11:27
PS VITA és kivel fog vitázni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DarkDevil
2011.08.08. 13:25
Én már alig várom hogy megjelenjen
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!