iPon Hírek

Jövőre jönnek az LG tértévéi

Dátum | 2008. 11. 29.
Szerző | Gabriel
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Ezt már elárulták, és azt is, hogy milyen műsorok, milyen sorrendben várhatóak az új készülékekre, ám azt illetően még titkolóztak kicsit, hogy az első kézenfekvő célországok - Japán és USA - után mikor számíthat majd rájuk a világ többi része is.


Technikai részleteket illetően annyit közöltek, hogy az árak alacsonyan tartása végett tárolásra a már meglévő Blu-ray technológia egy módosított változatát alkalmazzák majd, bár ezt szintén nem fejtették ki bővebben.


Azt azonban már nagylelkűen elmondták, hogy műsorok terén elsőként és mindenekelőtt nagy valószínűséggel a különböző "teleshop"-ok 3D-s felbukkanása várható, hogy a leendő vásárlók minél jobban szemügyre vehessék azt, amit aztán esetleg meg is vennének. Mivel pedig animált 3D-tartalom szintén könnyen készíthető, így ezzel nagyjából egyidőben megérkezhetnek a 3D-s rajzfilmek is. Ezután jönnek a szappanoperák és más műsorok.


Egyben bemutattak egy 3D-monitort (lásd képek) is, bár ez nem ugyanaz, mint ami a boltokba kerül majd, lévén ezt kereskedelmi, hirdetési célokra tervezték, nem pedig otthoni használatra; ezt egy PC működteti, és másfajta technikát is használ, amit dettó nem fejtettek ki, de azért már látszik mit hoz a jövő (3D-s monitorok egyébként már kaphatóak kereskedelmi forgalomban, például az iz3D-től és a Zalmantől).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. bszoke88
2008.11.30. 17:22
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. agyturbini...
2008.12.01. 06:58
Hát ebből sok minden kiderült
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!