iPon Hírek

Július 2-án indul az APB

Dátum | 2010. 04. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Realtime Worlds felfedte az All Points Bulletin elindításának dátumát, mely június 29-e lesz Amerikában és július 2-a nálunk Európában. Az időpont nemrég bukkant fel a játék hivatalos honlapjának F.A.Q. (GY.I.K.) részlegében.

A rovatban feltűnt néhány információ a finanszírozási modellről is, pontosabban modellekről, mert több lehetőség közül is választhatunk. Az egyik a pay-as-you-go, ami annyit tesz, hogy ahány órát játszunk, annyit fizetünk, nem kell egy egész hónapot kiperkálnunk, ha tudjuk, hogy ebből két hetet egész biztos ki fogunk hagyni...

Az alapjáték 50 óra ingyenes játékot tartalmaz, amit követően 20 órás pakkokat tölthetünk az accountunkra, ha a pay-as-you-go-t választjuk, egy 20 órás csomag 6,99 dollár/6,29 euró. A mindennapos látogatóknak persze érdemes a szokásos havidíj mellett maradni, lesz 90 és 180 napos előfizetés.

Az előbbi verziót választó játékosoknak további jó hír, hogy a játék szociális, kereskedelmi és karakterfejlesztő kerületéhez való hozzáférés korlátlan és ingyenes. Itt a játékban szerezhető pénzt akár RTW pontokra is beválthatjuk, amivel plusz játékidőt vásárolhatunk magunknak.

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. YuGabe
2010.04.30. 18:03
Azt kell mondjam, elég impresszív. MMO EA GTA? Egy próbát mindenképp megér. Kíváncsi vagyok lesz-e ingyenesen kipróbálható verziója, mondjuk egy óra játékidővel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Merwenus
2010.04.30. 20:45
Annyira nem jó, mint gondolnád, rengeteg hibája van, ami egy 50 millió dolláros fejlesztésnél indokolatlan. Pl hogy október óta Ati kártyáknál szar az árnyék, vagy hogy lazán összerak akár 3 ember ellen is egyedül, aztán próbáld meg lelőni őket. A fegyverek szarok, mert mind ugyanolyan szinte, és nincs benne headshot, azaz ha lábujjon lövöd 9x akkor ugyanazt éred el mint 9 tökéletes headshottal...

pár hónapja játszom CB-vel, onnan veszem az infót, nem légből kapom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. YuGabe
2010.04.30. 22:29
Elhiszem, ha mondod. Persze valamilyen szinten érthető, mert ugye "új" műfaj, nagyon nehéz egyáltalán egy ilyet összehozni, és a klipben is egyfolytában csak a komplexitásáról beszélnek, ami ugye kicsit csúszós banánhéj lehet.
Ezért lennék kíváncsi mondjuk egy demó lehetőségre, de biztos vagyok benne, hogy sok hibája lehet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. kihaennem
2010.05.01. 11:04
nagyon nagyon negativ hogy nem lesz konzolos verzió!!!!!!!
Nem baj, de legalább benne van 1 zeném az Artist Contest szekcióban !!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. YuGabe
2010.05.01. 14:08
Szerintem konzolon egy ilyen nem igazán lenne kelendő... WoW sincs konzolon például (mondjuk az pont a Blizzard miatt nincs), meg az alapból MMO játékok nem annyira kelendőek (pl. FFXII, Ultima Online). Viszont a Single Player játékok, amikkal multizni is lehet, már annál inkább. Ha ennek is lenne Single Player változata is, le merem fogadni, hogy konzolra is kidobták volna.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. csigabigaf
2010.05.02. 01:00
Rettenetes nulla volt amikor kipróbáltam a legutobbi bétákon.

"50 millió dolláros fejlesztés"

Hatalmas pottyantás a fejlesztés ami ebbe a játékba ment. Ez a sok pénz gyakorlatilag csak a zenére ment el, muszáj volt nekik olyan [mod] drága zenét venni a játékba (hiszen nem mintha az ember futtathatná a winampot a háttérben miközben MMOkat játszik) hogy az igazi fejlesztésre nem maradt pénz és a játék egy hatezredik ismeretlen koreai tucat-freemmo gyártójának a termékeként működik.
Hatalmas flop, ha tudnék fogadni rá, a házamat is rádobnám.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. wittmannge...
2010.05.02. 08:03
A zárt beta 2. fázisa óta vagyok a játékban, véleményem szerint mind az 50 óra ingyen játék, mind a játékban jelenleg lévő content édes kevés egy megjelenéshez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kihaennem
2010.05.02. 11:55
Mi az hogy "50 óra ingyen játék"!!!???
tehát meg se kell vennem és 50 ora free playt kapok,, cö cö cö...
ez lenne az 50 óra ingyen játék ugyebár. ha már megveszem akkor semmi nincs benne ami ingyen lenne!!!! szóval ezt nem értem... ez olyan mázesmadzag mint a z "árelőny" egy auto vételekor.. semmilyen árelőny nem létezik.. annyi az ára és kész. ennyi a havi illetve az óradíj és kész.. nem kell kavarni össze vissza
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!