iPon Hírek

Júliusban érkezik a 3G-s, GPS-es iPhone?

Dátum | 2008. 04. 27.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A jelenleg forgalomban lévő első generációs iPhone megjelenése után nem sokkal már olvashattunk olyan szóbeszédeket, amelyekben arról volt szó, hogy az Apple hamarosan 3G-s támogatással és GPS-szel felvértezett modellt is piacra dob a saját készítésű telefonjából. A legfrissebb hírek már tartalmaznak néhány részletet is a második generációs iPhone-nal kapcsolatban, ám pontos specifikációk még mindig nem állnak rendelkezésre.


A megbízhatónak mondott forrásból származó hírek szerint a telefon az első generációs modellnél valamivel vékonyabb lesz, az új modell hátlapja a jelenlegivel ellentétben már csillogó fekete fényezéssel érkezik. A telefon mérete és formája többé-kevésbé megegyezik majd az első generációs modellével, ám kisebb különbségekre lehet számítani. Az előzetes információk szerint a telefon sarkait jobban lekerekíti majd a gyártó, a fülhallgató jack kimenetét pedig süllyesztés helyett egy szintre hozzák majd a ház oldalával. Az egység kijelzője és a kijelző felbontása azonos lesz a jelenlegi modellével. A készülék hangerőgombjait króm borítással látják el, ám a telefon akkumulátora még mindig beépített formában kap helyet a készülék házában.

A második generációs,  3G-s támogatással és GPS-szel egyaránt felvértezett Apple mobil megjelenésére valamikor július folyamán kerülhet sor, ám pontos dátummal egyelőre nem szolgáltak a források, azt viszont kiemelték, hogy az Apple bármikor megváltoztathatja a debütálással kapcsolatos terveket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2008.04.28. 04:18
teszt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!