iPon Hírek

Júliusban érkezik a Myst utódja

Dátum | 2016. 06. 03.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Ha valaki játszott a Mysttel, vagy valamelyik folytatásával, biztosan nem fogja elfelejteni. A különös és csodálatos világokba helyezett belső nézetes kalandjáték igazi klasszikus, még a New York-i Modern Művészetek Múzeumában is szerepel.
Az eredeti sorozatot is fejlesztő Cyan Worlds 2013-ban kezdett el dolgozni az utódon, a hivatalos kiadók fanyalgása láttán a Kickstarteren gyűjtöttek hozzá anyagi fedezetet. Az Obductionben egy idegen bolygóra hurcolnak minket és az a feladatunk, hogy kiderítsük, hogyan és miért kerültünk a bizarr vidékre és hol is vagyunk egyáltalán. A Cyan Worlds mögött két testvér, Rand és Robyn Miller áll. Robyn, akinek a Myst zenéjét köszönhetjük, a Riven, vagyis a Myst folytatásának megjelenése után otthagyta a céget, de az Obduction készítésekor visszatért, ő szerezte az utód zenéjét is. A Mysten és a Rivenen végzett munkája annyira erőteljes volt, annyira illeszkedett az élményekhez és a részévé vált a játékok világának, hogy a lehető legjobb hír a részvétele.
Bár az Obduction története nem kapcsolódik a Mysthez, a játék sok tekintetben hasonló lesz: lenyűgöző tájak, tartalmas történet, magukkal ragadó karakterek, drámai muzsika és kihívást jelentő, mégis intuitív rejtvények várnak ránk. Eredetileg már tavaly megjelent volna az Obduction, de a csúszás miatt tovább kellett várnunk rá, egészen mostanáig: július 26-án ismét belevághatunk egy nagy kalandba.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Meteoreso
2016.06.04. 09:08
Ez ilyen előre renderelt 10 mp es videókból fog összeállni ?
Mert ugye azóta nagyot fordult a világ amire akkor gépparkok voltak képesek elég egy kártya is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.06.05. 18:10
@Meteoreso: Ha renderelt volna, nem nézne ki ilyen gagyin

De aki nem érti az iróniát: igen ez így néz ki egy jobb video-kártyán, élőben.

Picit figyelsz, még azt is megtudod hanyas Unreal fut alatta...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!