iPon Hírek

Júliusban érkezik az új King of Fighters

Dátum | 2009. 03. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A King of Fighters széria legújabb epizódja most már kapott egy pontosabb megjelenési dátumot is, az ígéretek szerint 2009 júliusában teszi tiszteletét világszerte a boltok polcain.

A tizenkettedik epizód PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni HD köntösben, gördülékeny animációkkal és 100%-ig kézzel rajzolt részletes hátterekkel és karakterekkel.


Az SNK-s Masaaki Kukino elmondása szerint a fejlesztőcsapat szlogenje "KoF újjászületés" volt, a céljuk pedig az, hogy gyökeresen megreformálják a szériát.

"Hogy egy igazán egyedi verekedős játékot alkossunk teljesen megújítottuk a grafikát, a maga nemében kiemelkedően művészi vizuális megvalósítás terén nem hagytunk helyet kompromisszumoknak." - nyilatkozta Kukino. A trailert elnézve pedig ezt el is hisszük neki, valóban szemet gyönyörködtető a játék.


Shaun Bettenhausen az Ignition Entertainment-től még azt is hozzátette, hogy "Míg mások teljesen szakítottak az időigényes 2D-s rajzok elkészítésével, a KOFXII teljes egészében az emberkéz alkotta esztétikus megjelenítésre épít".


Íme a trailer, ítéljétek meg, hogy valóban szebb-e:
                          


(A japán hivatalos honlaphoz katt ide.)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.03.04. 14:40
VISSZA A HÍRHEZ

Nice :]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!