iPon Hírek

Jumpgate: Evolution béta hamarosan

Dátum | 2008. 11. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Codemasters nemrég közölte, hogy már 150.000 érdeklődő iratkozott fel a legújabb MMO-jának, az űr sci-fi Jumpgate: Evolution-nek bétatesztjére.


Nem is rossz egy olyan MMO-tól aminek a fejlesztése 10 emberrel kezdődött meg a Kolorádói bázisú NetDevil stúdióban.

Akit érdekel a játék, még mindig nem késett le semmit, ugyanis a hivatalos honlapon nyitva állnak a kapuk, bátran fel lehet iratkozni.


A legújabb készülő űr-központú sci-fi MMO másképp közelíti meg a csatákat mint a híresen komplex nagytestvér, az EVE Online. Sokkal inkább intuitív, tapasztalatra alapoz még az EVE-es talán professzionálisabbnak hat.  A lényeg az, hogy itt nem lesz Skillbar, Cooldown-ok, a sebzés így relatíve állandó lesz, minden azon múlik, hogy eltaláljuk e az ellent (nagyobb hajóknál az is számít mely részét találjuk el), nincs random faktor, az egész inkább az ügyességünkre épít. A Codemasters szerint a játék az Elite és az X-Wing Vs. Tie Fighter szellemi utódja, így aki az ilyen stílust jobban kedveli annak érdemes figyelemmel kísérnie a játékot.

Intro:


A Jumpgate megjelenését 2009 elejére tervezik, a zárt bétateszt pedig hamarosan indul. Reméljük még sokat hallunk a játékról.

Egy kis gameplay:

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Tyrel
2008.11.11. 17:08
vissza a cikkhez

150.000
Ehh, remélem azt is beszámítják hogy ki milyen gyorsan iratkozott fel, mert máskülönben nem sok esélyem lesz bekerülni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!