iPon Hírek

Június 15 és 21 között érkeznek a P45-ösök

Dátum | 2008. 05. 07.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az Intel  következő generációs középkategóriás lapkakészletei a korábbi információk alapján idén június folyamán debütálhatnak. Az alaplapgyártó vállalatoknak köszönhetően rendelkezésre áll a pontos dátum is az újdonságok várható megjelenésével kapcsolatban: a lapkakészletek a június 3-a és 7-e között megrendezésre kerülő Computex 2008 Show-n mutatkoznak be a nagyközönség számára.


A bemutatót követően a hónap harmadik hetében, azaz június 15-e és június 21-e között indul meg a P45-ös és P43-as lapkakészlettel felvértezett termékek szállítása. Az új lapkakészletek közül egyelőre ez a két példány lesz elérhető: a G45-ös és G43-as modellek várhatóan kettő vagy három hetes csúszással jönnek, ugyanis az Intel még dolgozik rajtuk. Az integrált videó vezérlővel ellátott lapkakészletek esetében problémák vannak a VC1-es hardveres dekódolással, de a videó vezérlő órajele körül sincs minden rendben: az Intel 800 MHz-re akarja emelni az egységek órajelét (az eredeti célitűzés 1066 volt).

Hasonló késéssel lehet majd számolni a Q43-as és Q45-ös chipszetek esetében is, amelyek kifejezetten az üzleti felhasználók számára készülnek. A két lapkakészlet esetében az Intel Virtualizációs Technológiája okoz fejtörést a fejlesztőknek. A két lapkakészlet A3-as revíziójával rendelkező termékek, amelyek már mentesek lesznek a hibától, várhatóan július második hetétől kezdve indulnak hódító útjukra.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. J.o.k.e.r
2008.05.07. 22:23
Engem holnap kéne meglepnie egy korrekt P45-össel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!