iPon Hírek

Júniusban jön a Prototype

Dátum | 2009. 02. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Atcivision bejelentette kissé szokatlan, nyílt világú játékának, a Prototype-nak a megjelenési dátumát. A kijövetel tehát júniusra datálható PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.


A dátumot egyébként a New York Comic-Con belépőjegyéről lehetett megtudni (ahogy azt a Joystiq megírta), melynek résztvevői ezen az exkluzív alkalmon kipróbálhatják a játékot is. Az Activision egyelőre nem erősítette meg ezt az információt.

A Radical Entertainment által fejlesztett Prototype-ot még anno 2007-ben jelentette be a Sierra, az Acti-Blizz pedig érdemesnek találta arra, hogy rákerüljön a 2009-es megjelenési listára. Igaz múlt nyáron még nem mentek ilyen simán a dolgok, akkor még csúsztatgatták, félretették, de most végre egyenesbe került a projekt.

A játék Alex Mercer "kalandjait" követi nyomon, aki tulajdonképpen egy genetikai mutáns és áldozatait elnyelve megszerzi azok emlékeit, fizikai formáját, tudását és erejét. A férfi célja, hogy kiderítse saját maga múltját, mivel a sztori elején úgy ébred egy New York-i boncasztalon, hogy semmire sem emlékszik. Útja átvezet majd néhány kormány által lezárt területen és a vírussal fertőzött NYC-n is...

A sztori és az alapötlet figyelemreméltó, az eddig látottak pedig meggyőzőek. Várjuk a megjelenést.

                           

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Svindler
2009.02.04. 16:32
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Fary
2009.02.04. 16:39
ennél butább játékot keresve se talál az ember... nem értem miért van erre igény...

Azt mondjuk még hozzáteszem, hogy ne ez alapján a videó alapján lett ez a véleményem, hanem a többi ingame undormány megtekintése után.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. menzi
2009.02.04. 16:59
Elég Hulk-osnak néz ki, az is elég gagyi volt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. LordZolee
2009.02.04. 17:04
Nekem főként a helis ugrándozás tetszik a legjobban és van ami jó benne de az az átváltozásos dolog egy kicsit fura olyan gyerekes de mondjuk a háztetőkön szívesen ugrándoznék így és szerintem nem az a fontos hogy mi a történet hanem az akció és az irányítás ha ez meg van akkor nincs számomra rossz game és ez jónak tűnik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. miszterhen...
2009.02.04. 18:42
Neeee B) kem teccik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!