iPon Hírek

Júniusban jön a The Elder Scrolls Online: Morrowind

Dátum | 2017. 02. 01.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Bethesda friss bejelentése szerint június 6-án érkezik a The Elder Scrolls Online legújabb bővítése, a The Elder Scrolls Online: Morrowind. A játék eddigi legnagyobb kiegészítője hatalmas területet, Vvardenfell mágikus szigetét tárja majd elénk. A sorozat hagyományainak megfelelően Morrowind tartomány nagy bajban van, a mi feladatunk lesz, hogy segítsünk Vivecnek, a legendás harcos-költőnek, Vvardenfell Őrzőjének megfejteni titokzatos betegségének rejtélyét, visszanyerni erejét és megmenteni a világot a pusztulástól.
Vvardenfell lesz a legnagyobb zóna, ami bekerül a játékba az indulás óta és rengeteg olyan helyre jutunk majd el, mely ismerős lehet az eredeti Morrowindből, az Elder Scrolls-sorozat harmadik részéből. Köztük lesz Balmorra, Seyda Neen, de Vivec városa is, nagyjából hétszáz évvel az eredeti Morrowindben (mely egyébként épp 15 éve jelent meg) látott verzió előtti állapotban, vagyis építésének kellős közepén. A kiegészítő szinte új játékként funkcionál majd, komolyságát az is mutatja, hogy külön mozis trailert készítettek hozzá. A most kezdő játékosok elindulhatnak akár Vvardenfellben is, anélkül, hogy belekóstolnának a többi tartalomba, de a One Tamriel-féle skálázódó nehézségnek köszönhetően a veterán játékosok sem fognak unatkozni az új területen. A kiegészítővel érkezik a játék első új karakterosztálya, a warden. Jellemzője, hogy természetalapú mágiát használ, kicsit druidaszerű, a csatákban pedig egy harci medve segíti. A PvP rajongói is örülhetnek: régóta kérik az arénaszerű játékmódot, ez Battlegrounds néven jelenik majd meg a játékban, a helyszíneken (mint például az Ashlands) három négyfős csapat küzdhet meg egymással. A The Elder Scrolls Online: Morrowind tartalmazza az alapjátékot és 60 dollárba fog kerülni (sajnos ezt 60 euróra „fordították”), a meglévő játékosok egy kicsivel olcsóbban megússzák a 40 dolláros/eurós upgrade verzióval. Az eddigiektől eltérően - mivel egy teljesen új fejezetet jelent a játékban - a Morrowind frissítéshez nem ad majd hozzáférést az ESO Plus előfizetés, tehát az öt közül az egyik verziót mindenképp meg kell vennünk, ha játszani szeretnénk vele. A digitális gyűjtői kiadás olyan bónuszokat nyújt, mint a szürke harci medve, egy páncélos ló, vagy a Morag Tong kosztüm, míg a dobozos változat ezeken kívül egy Kolosszus szobrát és Naryunak, egy Morag Tong bérgyilkosnak képekkel illusztrált naplóját is tartalmazza. Mindegyik verzió előrendelhető a játék oldalán.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. LGx
2017.02.01. 09:27
így végre 1:1-ben betolhatják a 2002-es játék mapját
talán G2A-n meg fog érni egy ezrest majd, többet nem adnék érte.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Nephin
2017.02.01. 13:04
700 évvel korábban vagyunk, csak annyira tolhatják be, mint az Oblivionét Cyrodiilbe.

Szerintem bőven többet ér majd egy ezresnél (oké, én elfogult vagyok ), bár egy sima DLC-hez képest valóban jóval drágább - viszont többet is nyújt, aztán majd meglátjuk, hogy sikerül. Egy hosszabb, legalább Orsinium-szintű cucc már simán jó lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!